T-shirt: Zara
Cardigan: By Malene Birger
Marylebone Sandaler: Asos
Best jeans ever: Levi’s

.. Da var dagen kommet, og nå er det kun snakk om timer før jeg skal på det første lanseringseventet som finner sted på Kvadrat i Sandnes! Gjett om jeg har sommerfugler i magen ?Klokken 17:00 åpner vi for pre-shopping av kolleksjonen min, som fra 12. mai vil være tilgjengelig i de fleste BikBok butikker og på nett. Jeg gleder meg sånn til å se og høre hva dere synes om plaggene! Flyet mitt gikk rundt ti i morges, og det var litt vemodig å forlate Bergen som nå om dagen føles som syden.. Herregud så deilig! MEN, da jeg kom ut av flyplassen på Sola, var det like fint. Dette været gjør meg glad! Sees på tour ✨

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “See you soon ✈️✨

 • Helene
  Masse lykke til med lanseringsturneen vakre, fine du! Og gratulerer med flott kolleksjon, gleder meg til å handle når den kommer i butikk ✨ Kunne ønske Ålesund var en av de heldige utvalgte byene du skulle besøke, men det får bli en annen gang ☺️?

 • Nina
  Hei 🙂

  Syns kolleksjonen din til BikBok er såå fin! Men den kommer ikke i butikker i nærheten av meg.. Kan du si hvilke strl du har i de ulike plaggene, slik ar det blir enklere å bestille på nett for meg?

 • Det var så hyggelig å kunne møte deg i dag! <3 Stå på videre 😀

 • Line
  Hvilket klokkeslett slippes kolleksjonen på nett 12.Mai? Hehe, livredd for ikke å sikres favorittene ??

 • Victoria
  Gratulerer med din helt egne kolleksjon for Bikbok!

  Hvilken modell er Levi’s-buksa? Klem

 • Andrea
  Kommer varene inn igjen? <3

Comments are closed.