H i p p  h i p p  h u r r a  ?
•  •    •    •  •  •    •    

Jeg liker å gjøre litt (ehm, mye) ut av merkedager, og da spesielt 17. mai da dette i mine øyne er en av de beste dagene i året! Dette elsker jeg å dele med dere her på bloggen. Alle er glade, man skimter bunader og finstas så langt øyet kan se, feststemningen er i gang for fullt, og godsaker nytes med brede smil! Pavlova er et must til nasjonaldagen, og her kommer litt inspirasjon til hvordan du kan dekorere den. Jo’ mere blir bedre, etter min mening! Mmm..

│Pavlovaen blir ekstra innbydende med makroner på toppen…! Dette gir kaken den lille ‘wow’ effekten, som nærmest gjør den uimotståelig. Ellers er bringebær, jordbær, blåbær, pasjonsfrukt og bjørnebær et must her i huset. Superfint blir det! Spesielt på et nydelig kakefat.

Jeg bruker alltid denne oppskriften, og den blir like god hver gang!

Kakefatet og kakespaden er fra Lagerhaus.

.. Hvis du ikke klarer å vente, kos deg med pavlova i helgen da vel! ?

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Bugnende Pavlova til 17. mai

 • Den kaka ser sykt god ut… Nå må jeg nesten vurdere om jeg skal bakke litt.

 • Charlotte
  hvor er glassene fra og kjøpt?

 • Henri
  Wow!! Du er så flink med fargesamspill og bildekomposisjon!

 • Den så ikke feil ut ??? Hvor har du fått tak i den kakespaden i gull?

 • Christina
  Hei eirin! vi vurderer ferie til makarska i sommer men finner ikke helt ut av hvordan haha. Jeg finner bare ruter som flyr til split og så må man kjøre inn til Makarska, men dette er etter mine beregninger veldig langt. Hvordan gjorde dere det? ? klem

  • Hei Christina! Man må faktisk enten innom Split å ta buss derfra (i fjor overnattet vi to netter i Split først, veldig koselig by). I år har vi bestilt buss direkte fra flyplassen i Split til Makarska 😀 Opplevde ikke bussturen så lang egentlig! Klem

 • Marita
  Jeg er enig med Henri over her! Veldig flink, er du! Og den pavlovaen så farlig god ut! Smart å pynte med makroner også, det må prøves 😀

  Så over til en annen ting – lurer på Stockholm sofaen din. Er du fornøyd med den? Tiltrekker den seg mye støv etter du sprayet på den sprayen (mener å huske jeg så du skrev at du bestilte det etter forslag fra lesere i kommentarfeltet)? Ooooog ville du kjøpt den igjen? 🙂

  Ha en riktig god helg, og kos deg masse med fridag 🙂

  • Hei Marita 😀 Tuusen takk, det gjør meg så glad at dere synes det ? Angående Stockholm sofaen – den er råååfin og jeg elsker den, MEN den tiltrekker seg mye støv. Det er så kjedelig! Hadde det ikke vært for akkurat den biten ville jeg definitivt kjøpt den igjen. Men det er ganske kjedelig å måtte rulle den annenhver dag, så om det er verdt det… Både ja og nei ?? Må nesten avgjøre om du er villig til å skaffe deg en sofa som krever så mye stell! Klem

 • Naam, jeg skal også lage pavlova til 17 mai 🙂 En stoor favoritt her!

 • Kaken ser kjempegod ut! Blir nødt til å prøve meg på en slik til 17.mai 🙂

 • Den så skikkelig god ut! Tenker denne kan funke med sukrin også 😀

 • Kjersti Elise
  Fantastiske bilder!? Hvordan er de redigert? Var så fint «slør»☺️ Ellers må jeg bare si at bloggen din er fantastisk, skikkelig kvalitet på alt?

  • Tuusen takk, blir så glad! ? Jeg har redigert de i Lightroom. Har med tiden laget mine egne filtre her som jeg har blitt veldig glad i og bruker igjen og igjen! Klem

 • Tiril
  Hei! Har du kjøpt kakefat og spade nylig? Fann det ikkje i nettbutikken. Nydelige bilder.

Comments are closed.