.. Når vi skal kose oss litt ekstra i helgene, står M sin nachos alltid øverst på ønskelisten min! Jeg synes den er SÅ god.. Flere av dere har spurt etter oppskriften, og da foreslo faktisk «romantikeren» selv (lol) at jeg burde dokumentere oppskriften sist vi hadde nachos. Ikke verst, gitt!

· a n d l e l i s t e n ·

Tacokrydder
Karbonadedeig
Santa Maria Tortilla Chips
Revet Norvegia + Cheddar ost
Jalapeños (hvis du liker spicy)

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Guacamole: 2 avocado, 1/2 lime + Old El Paso Guacamole Mix
Annet must-have tilbehør: rømme og salsa, naturligvis!

.. I følge kokken selv er måten du legger opp det viktigste, og derfor ville han at jeg skulle lage en gif! ?Interessant forslag.. Håper det smaker, og god fredag! Klikk dere forresten gjerne inn igjen hit senere i dag for tre fantastiske filmtips til helgen. Dere vil elske dem! ?✨

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Magnus sin nachos! ?✨

 • Sofie
  Å nam! Nå fikk jeg lyst på nachos ? Tror det får bli fredagskosen ikveld!

  Nydelig kolleksjon du har laget forresten! Gleder meg til å se hele ?

  Ha en fin helg, håper du får slappet godt av og kost deg ?☀️

 • noen ganger, når jeg går for luxus varianten, så lager jeg en ostesaus i bunnen av nachosen: like mengder créme fraîche og kremost naturell. Og smører det i bunnen av den ildfaste formen. Så taco-kryddret kjøttdeig, nachosen, grønnsaker: kidneybønner, mais, paprika, hakket løk, etc. spredt utover, og et godt lag med revet ost. Der er favoritten min revet mozzarella 😀
  Og nå vet jeg hva jeg skal mekke sammen i morgen!

 • Vilde
  Pleier å lage den samme, men liker best med de tortilla cheese faktisk!

 • Kristina
  Du må prøve den med Doritos, cheddar fra ferskvare disken, røros rømme og koriander! Det er magisk det ?

 • S
  Du burde prøve Philadelphiaost på nachosen, over kjøttdeigen, under den vanlige osten!

 • Karoline
  Kommer kolleksjonen din på Bikbok ut før helgen ?

 • Oda
  Hahah dere er så søte! Takk for oppskrift, denne faller nok i smak hjemme hos kjæresten min også?

Comments are closed.