fbpx

Lite slår følelsen etter en svett morgenøkt. Nå har jeg gjennomført 3/10 uker på bootcamp og jeg føler meg allerede som et nytt menneske! Det er ikke til å legge skjul på at både kosthold og trening sklei ut både rett før og etter jul. Jeg har vel strengt talt aldri vært i så dårlig form som jeg var da. De siste ukene har jeg til det store mirakel faktisk klart å holde meg unna godterier og alt av mat som åpenbart er dårlig for kroppen. I tillegg har jeg trent regelmessig hver uke, og testet ut en ny treningsform (Barry’s) som har gjort underverker. Jeg føler meg lettere, friskere, mer motivert og sterkere enn noen gang!

Flere av dere savner innlegg om trening. Helt ærlig? Jeg føler det er skummelt å skrive om kropp, mat og trening om dagen uten å bli arrestert eller tråkke noen på tærne. Dette har blitt et ekstremt sensitivt tema. Men likevel er det noe jeg brenner for, og det eneste jeg vil er å motivere og påvirke på en sunn måte. Når ble det galt å ta vare på helsen og fremsnakke det? Jeg trener ikke for å rase ned i vekt. Jeg trener for å bli sterkere! Ikke bare fysisk, men faktisk mest mentalt. Mørke og tunge tanker i hverdagen, såvel som selvsikkerhet, blir faktisk lysere med trening. Det har en helt ubeskrivelig effekt.

Mine beste treningstips
a k k u r a t  n å
   •    •  •  •    

Legg økten inn i kalenderen som en avtale. Avtalen med deg selv er like viktig som alle andre avtaler du har! Dette liker jeg med Barry’s. Har man booket en time kan man ikke avlyse den de siste 9 timene før timen starter. Det er jo ikke akkurat billig å trene der, så en økt vil man ikke miste. Dessuten er den suuperdigge shaken etter økten som er sammensatt av alt kroppen trenger etter en svett time, motivasjon i seg selv! Green Machine er min favoritt.

Ikke kjør deg for hardt ut. Da mister du motivasjonen fort! Hviledager er viktige. Dager hvor jeg føler meg sår og tung i kroppen, tar jeg meg enten en hviledag og senker skuldrene med ‘Calm’ appen, eller drar på Aktiv365 og trener en rolig konsentrasjonsøkt på mindre muskelgrupper hvis jeg har lyst og føler for det. Her har de også Hot Yoga, hvilket er PERFEKT om man driver med mye styrketrening og harde økter generelt. Så deilig for kropp og sinn!

Ta formbilder og dropp badevekten. Vi jenter spesielt er veldig opphengt i vekt, uansett hvor mye vi nekter og sier at vi ikke er det til alle andre. Sånn er det dessverre, og det er dumt! Men helt alvorlig. Fremgang kan ikke måles i vekt! Nå skal jeg være helt ærlig. Jeg har tatt formbilder underveis mens jeg har trent på Barry’s, og til tross for at jeg ikke har blitt noe særlig lettere er forskjellen allerede stor. Jeg fikk sjokk når jeg sammenlignet bildene – jeg som trodde jeg ikke hadde fått noen resultater! Muskler veier så mye mer enn fett. Kast badevekten. Du vil få deg en a-ha opplevelse, det kan jeg faktisk garantere deg!

Slenger med et noe tilfeldig sitat fordi jeg synes det er fint.

   •    •  •  •    •  •  •    

“Jeg er sterk, fordi jeg kjenner mine svakheter.
Jeg kan le, fordi jeg vet hva det vil si å være trist.
Jeg er full av visdom, fordi jeg har vært dum.
Jeg lever, fordi jeg alltid kjemper.

28 Responses to Sterk og lykkelig

 1. Tusen takk for at du er så utrolig inspirerende! Du har all grunn i verden til å være stolt over deg selv og det du oppnår?GRLPWR!!

 2. Jeg tror at så lenge du holder det variert, og har et fokus på sunn, funksjonel trening, er det vanskelig å tråkke feil. Se på f.eks. Funkygine. Hun blogger mye om trening og kosthold, men på en ikke-fanatisk måte. Hun presiserer heller ikke alltid at “i dag har jeg trent så og så mye, og spist det og det”, men hun legger ut programmer, tips osv! Da tror jeg det er vanskeligere for folk å bruke hverdagen din som “fasit”, og da tror jeg ikke at ditt bidrag til trening- og kroppspresset blir særlig stort! Tipper du har mange øvelser, økter og tips som mange finner inspirerende og interessant! Men likevel fint å se at du er bevisst på det!

 3. Hei,

  Så fint innlegg! Jeg lurer på hvordan det er å trene hot Yoga med vippeextensions? Koster jo en del å fylle på så lurer på om vippene vil falle raskere av? Hva er din erfaring med dette? klem

  • Takk Sonja! Jeg synes ikke de faller av noe spesielt fortere av hot yoga. Så lenge man ikke piller og tukler med dem underveis i varmen synes jeg det går fint 😀 Klem

 4. Helt ærlig, Eirín, så synes jeg du skriver om trening på en veldig fin måte! Du oppfordrer til og fremsnakker mosjon og et sunt kosthold, samtidig som du sier at det er lov å skippe en økt om man føler for det, og at det er lov til å unne seg godteri om man ønsker det. Sånn jeg oppfatter det, fremmer du en balansert og sunn livsstil, noe jeg synes er helt supert! Selv blir jeg utrolig inspirert! Du er flink, stor klem <3

 5. Heia

  Skal til makarska i sommer og lurer på om dere har bestilt hotell eller leilighet denne gangen?:) eventuelt hvilket hotell/leilighet. Aldri vært der før:)

 6. Nydelig du er?
  Kolleksjonen din er jo bare til å dø for!!
  Gleder meg såååå til å se hele kolleksjonen?????

  Digger den knallrosa leppestiften du har på deg på front bilde??
  Vet du hvor den er fra??

  Klemklem✨

 7. Hei! kunne du skrevet litt om selve treningsformen på Barrys? Hvordan er det med parkering i Bergen?

 8. Å hvordan er klærne i str?
  Hvilken str har du på deg på bildene?
  Tenker spesielt på lange kjolen og girlfriend jeansen?

 9. Er såå enig i at trening har mye å si for både det fysiske og psykiske! Startet på Crossfit for ca. et halvt år siden og jeg har ikke angret ett sekund. Etter jeg startet har det heller aldri vært et ork å trene, love it! Gratulerer med kolleksjonen for Bikbok! gleder meg enormt mye til den kommer ut 😀

 10. Synes du snakker om trening på en sunn og fin måte jeg. Jeg kjenner på motivasjon, ikke skryt eller frustrasjon. Det kan ofte bli lett “skrytete” i mine øyne, men ikke her inne. Synes du gir en fin boost, og viser at trening ikke handler om utseende, men selvfølelsen på innsiden. Du er kjempeflink! <3 Jeg har forresten et lite spørsmål.. Hvilken hundeside på nett synes du har mest "gøyale", men også fine ting til hund? Synes Billy har så mye fint, av det meste. Både leker og annet dill og dall.. Jeg skal nemlig få meg hund om 3 uker, iiiik! GLEDER MEG, for å si det mildt, hah!!

  • Tusen takk for feedback Charlotte! Det som er så skummelt er at av og til når man skriver om ting, kan det bli misforstått i tekst i forhold til hva man egentlig mener. Men jeg gjør så godt jeg kan og blir glad for at det treffer riktig 😀

   .. Og HERREGUD så koselig at du skal få deg hund!!!!! Fikk sommerfugler i magen. Billy har seriøst gitt livet mitt en ny mening. Hvilken hund er det? <3 Jeg kjøper for det meste ting til han hos Midtun Zoo eller Buddy. Men alle de søte lekene hans har jeg funnet på eBay eller Etsy, faktisk! Gleder meg til å høre om valpetiden og følge med på bloggen din <3 Klem

   • Skjønner veldig godt hva du mener. Samfunnet i dag er ikke bare bare, enkelt og greit. Men vil likevel berømme deg for hvordan du ordlegger deg <3 JEG synes i alle fall det er veldig balansert og fint. Jaaaa!! Jeg klarer ikke å konsentrere meg om noe annet nå, sånn er det bare, haha!! Det er en Shetland Sheepdog. Akkurat nå ser den ut som en liten bamse, så søøøt <3 Midtun Zoo har jeg vært på – for et utvalg! Ellers skal jeg sjekke Ebay og Etsy.. At jeg ikke har tenkt på det før 🙂 Håper du har en nydelig fredag og helg! Klem

 11. Det er sykt at det er blitt sånn… At å snakke om sunnhet liksom skal være et minefelt………….

 12. Hei! Har lest bloggen din (passivt) lenge, men nå følte jeg for å legge igjen en kommentar. Det du skriver om treningsinnhold som sensitivt. Det jeg har lest om kosthold og kropp på bloggen din har vært godt balansert, syns jeg. Men du spør også når det ble galt å ta vare på helsen og fremsnakke det, og hvis det var eneste konsekvens av alt du skriver om kropp og kosthold, ville det selvsagt ikke vært noe galt i det. Poenget, slik jeg ser det, er at innhold som er publisert med gode intensjoner har en annen effekt på enkelte (ganske mange) unge/voksne gutter/jenter enn det som er ment. Jeg mener også at du viser respekt for temaet og alt det fører med seg når du er bevisst, som du jo er siden du lufter tankene dine her.

  • Hei Beate! Så hyggelig at du la igjen en kommentar til meg. Jeg synes du har et veldig godt poeng her – det å ytre og dele ting skriftlig med gode intensjoner kan fort tolkes feil. Det er derfor jeg synes det er litt skummelt! Men jeg gjør så godt jeg kan med gode intensjoner. Ønsker deg en fin helg :*

Follow @ Instagram