fbpx

Noe av det gøyeste jeg vet er å varte opp og stelle i stand om jeg får gjester. I helgen hadde jeg (vi) som nevnt noen fine venner på besøk, og da var det bare til å tørke støv av punchbollen! Denne ble en suksess, og det er moro med noe litt friskt i glasset som venter når gjestene kommer! Ikke minst å ha noe lett tilgjengelig å forsyne seg av gjennom kvelden. Kanskje en idé til neste anledning? Punchbollen er fra Clas Ohlson, og de fine glassene er fra Oslo Deco.

· P i ñ a  C o l a d a ·

En liter Sprite
En kartong ananasjuice
Kokoskrem fra en kanne
Saften av to lime

(Tilsett rom om du ønsker med alkohol)

Det er viktig at alle ingrediensene er kalde. Ha halve mengden med ananasjuice over i en blender, sammen med (kun) kremen fra en kanne kokosmelk (ikke kjøp lett, men vanlig kokosmelk. Denne har nemlig et tykkere lag med krem på toppen). Blend sammen og tilsett i punchbollen. Tilsett deretter resten av ananasjuicen og ingrediensene i punchbollen, rør godt rundt, ha oppi noen limeskiver og masse isbiter. Dette er fort gjort, men smaker såå godt!

.. Enjoooooy! Xx

21 Responses to Punch for the party

 1. Hei, Eirin! Jeg vil bare si at du er en så utrolig inspirerende og flink blogger. Elsker at du har blitt litt mer personlig og deler mer fra hverdagslivet, i tillegg til gode tips, triks, outfits, oppskrifter, fine bilder med god kvalitet and what not. Bloggen din er en drøm! Du svarer alltid på kommentarer, og virker som en utrolig jordnær, morsom og god person. Jeg ønsker deg virkelig alt godt og unner deg all suksess – det er så fortjent!! Keep up the good work, klem 🙂

 2. Hei Eirin!
  Jeg har tidligere sett at du har Eva trio sine White line-gryter, jeg vurderer selv å kjøpe disse. Er du fornøyd med dine?<3

 3. Åh den må virkelig lages!
  Når kan du fortelle om prosjektet som du har lagt ut teaser til? Klarer nemmelig ikke vente stort lengre, haha <3
  Håper du får en fin onsdag 🙂

  • Teaseren jeg har lagt ut er for et veldig spennende samarbeid som ble landet i fjor vinter 😀 Det store prosjektet jeg har pratet om i en evighet derimot.. Jeg klarer nesten ikke vente jeg heller ? Gode ting tar tid! Og dette har tatt innnnnnmari lang tid. Men det blir SÅ verdt det når det først kommer! Blir ikke så alt for lenge til. Tørr ikke love noe eksakt igjen i frykt for å skuffe noen ❣️ Ha en nydelig onsdag du også! Klem

 4. Hei, fine Eirin! Du er en utrolig dyktig og inspirerende kvinne, du er virkelig et stort forbilde! Lurer på om det er lenge til du avslører det store prosjektet ditt? Sikkelig spent!!
  Klem❤️

  • Hei Benedicte! Tusen tusen takk, det betyr så mye for meg at du sier det ♥️ Jeg tørr ikke love noe eksakt dato igjen, i og med at det har tatt mye lengre tid enn jeg så for meg. MEN det er ikke langt rundt hjørnet og jeg gleder meg veldig mye til å dele prosjektet mitt. Vil absolutt bli verdt ventingen ? Sender over en god venteklem!! Hihi

 5. YAAAAS Girl!!! Blir såååå glad om du skal slippe kolleksjon med BikBok. Nå får jeg skrape sammen restene av studentbudsjettet og vente i spenning. Jeg unner deg all suksess så innmari, det er så himla fortjent!

 6. Hei 🙂 Nå som bryllupssesongen nærmer seg, kunne ikke du laget et innlegg om hva du ville hatt på deg til de ulike kleskodene. Jeg er selv invitert i et 4(!!!) dagers bryllup og dress code for de ulike dagene er “cocktail”, “formelt sommerlig”, “smart casual” og den klassiske “smoking/mørk dress”. Sliter veldig med de to midterste…

 7. Tenkte å lage denne til helgen da jeg skal feire bursdagen min 🙂 skal du ha resten av kokosmelken i etterpå sammen med det andre, eller er det kun den “toppen” som skal med?

Follow @ Instagram