fbpx

De siste dagene har vi virkelig fått smake på en tidlig sommer med opp til hele 18°C, klar sol og blå himmel. Jeg hadde nesten glemt hvor deilig det er å kunne gå ut uten jakke! En klassisk blå jeans kombinert med sandaler og en god strikk er min to-go look disse dager. Så utrolig deilig! ?

Strikk: Ganni
Jeans: H&M

Lørdagen var innmari koselig! Dette er min fridag, og det elsker jeg å gjøre mye utav. M og jeg startet dagen med å dra ut i fineværet og kjøpe ping pong baller, ballspill, engangsgriller og masse deilig grillmat. På ettermiddagen fikk vi nemlig besøk av seks fine, fantastiske venner hos meg! Vi satt ved sjøkanten og grillet til solen forsvant. Deretter gikk vi inn, forsynte oss med hjemmelaget punch, spilte masse forskjellige spill og koste oss til klokken fire på natten!

.. Denne helgen har vært magisk!

27 Responses to Sweater weather

 1. Så utrolig nydelige bilder! Og såå hyggelig med grilling og spill med venner på fine kvelder som disse 🙂 Håper du får en fin slutt på uken!

 2. På instastory hadde du et fint sett på deg med hjerter på buksen , hvor er det fra ? 🙂
  Det kommer vell forresten ikke er innlegg om krystallene dine snart da 🙂
  Ha en fin kveld i varmen

 3. Hei Eirin!

  Kjempefin bukse, jeg føler aldri jeg finner noen fine på hm! Vet du hvilken modell det er?

  Kan jeg forresten spørre om du har gjort noe med leppene dine?

  Line

 4. Du ser godt ut nå. Er det kjæreste kilo som har kommet? du har lagt på deg og det kler du ! Vanlig i de fleste nye forhold 🙂

  • Hvorfor i alle dager må man kommentere andre sin kropp?! Det er helt forferdelig unødvendig, og skaper kjip stemning. Vær så snill, slutt med å kommentere kropp og utseende til andre – takk.

 5. Superfine bilder, Eirin! Hvor er den pyjamasen med hjerter fra som du la ut på instastory? <3 Klem!

 6. Du er så fin! Og håret!! Hvordan får du det til? Det ser så naturlig ut med bare én “bøy” på det. Uansett om jeg bruker krølltang eller rettetang får jeg alltid veldig markerte og store krøller/bølger.

 7. Til deg som skrev “kjærestekilo” over, slutt å gi slike “komplimenter” som egentlig er ment som en fornærmelse. Eirin, du har aldri sett bedre ut. Du er alltid fresh og du virker som en målrettet businesswoman som har beina plantet godt på bakken. Jeg er sikker på at du vil nå veldig langt og du er allerede godt på vei.

Follow @ Instagram