Disse klassiske, fine og enkle sandalene sto høyt på ønskelisten på sensommeren i fjor. Likevel var det litt vemodig å unne seg dem når det nesten var høst, og sandal-sesongen over! Vel, nå begynner jeg virkelig å føle på at varmere tider er rett rundt hjørnet. Dessuten er det bare to måneder til solferie i Makarska! Da kjente jeg at NÅ skal jeg kjøpe dem. En liten treat til meg selv for at jeg ellers har vært veldig flink til å spare dette året. Såå lekre og nydelige!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

.. Oran modellen fra Hèrmes er tidløs og enkel å style. Jeg la ved en liten kollasj til inspirasjon likevel! Jeg må innrømme at de ser mye finere ut på, enn i esken. Spesielt til solbrune ben og en fresh manikyr! Klarer nesten ikke vente til vi reiser til varmere strøk.. Disse skal definitivt pakkes i kofferten!

6 Responses to Wishlist ✔️

  1. Pris på de?? Åå de er så klassiske og fine, kanskje jeg skal unne meg de nå til sommeren da jeg endelig er ferdig med bachelor !?

  2. Får man toll ved å kjøpe de på nettsiden til Hermes? Elsker de! Er de vanlige i størrelsen??

Follow @ Instagram