Disse klassiske, fine og enkle sandalene sto høyt på ønskelisten på sensommeren i fjor. Likevel var det litt vemodig å unne seg dem når det nesten var høst, og sandal-sesongen over! Vel, nå begynner jeg virkelig å føle på at varmere tider er rett rundt hjørnet. Dessuten er det bare to måneder til solferie i Makarska! Da kjente jeg at NÅ skal jeg kjøpe dem. En liten treat til meg selv for at jeg ellers har vært veldig flink til å spare dette året. Såå lekre og nydelige!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

.. Oran modellen fra Hèrmes er tidløs og enkel å style. Jeg la ved en liten kollasj til inspirasjon likevel! Jeg må innrømme at de ser mye finere ut på, enn i esken. Spesielt til solbrune ben og en fresh manikyr! Klarer nesten ikke vente til vi reiser til varmere strøk.. Disse skal definitivt pakkes i kofferten!

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Wishlist ✔️

Comments are closed.