1.  S k i p p i n g  me a l s

Jeg er helt håpløs når det kommer til det å huske og spise. Det kan gå en hel dag før jeg tenker at «oi, jeg har bare spist en yoghurt i dag!» Jeg prioriterer alt annet først, og da mener jeg alt. Dette har blitt en skikkelig dårlig uvane, og dette er noe jeg virkelig må jobbe med å bli bedre på. Først og fremst ødelegger det forbrenningen min totalt, og all treningen jeg gjør i løpet av en uke får nada effekt. Ingen mat, ingen muskler! Noen raser kanskje ned i vekt av å ikke spise, men jeg er helt motsatt. Kroppen min tviholder på alt den kan! Nå har jeg faktisk alarmer på mobilen for å huske alle måltider. MÅ bryte denne uvanen!

2.  S p l u r g i n g  o n  u n n e c e s s a r y  t h i n g s

Jeg har blitt myyyye flinkere til å spare pengene mine, men kan fremdeles bli flinkere til å kutte ned på unødvendige kjøp. Da tenker jeg for det meste på en kaffe her og der, x-antall café besøk i løpet av en uke, smoothie på farten ++. Kaffen kan jeg ta med hjemmefra, og mat kan jeg lage selv å ha i vesken!

3.  G o i n g  t o  b e d  w a y  t o o  l a t e

Jeg er et nattedyr uten like. Det er som om jeg blir en ny person! Jeg oppfører meg som den apekatten når klokken tikker over 23:00 og gudene vet hvor den syke energien kommer fra. Da kan jeg finne på at jeg skal vaske vegger og tak, lakkere neglene, gi Billy en uforglemmelig spa-kveld med full grooming, se alle mulige rare youtube videoer, lære meg å gå i spagaten.. Altså, det er ikke mulig! Jeg bli flinkere til å legge meg tidligere. Haha!

4.  D r i n k i n g  m o r e  s o d a  t h a n  w a t e r

Jeg er totalt avhengig av Pepsi Max og tørr ikke engang tenke på hvor mye jeg drikker i løpet av en uke. I april skal jeg bytte ut pepsiflasken med vannflasken! I hvert fall mesteparten av tiden.. Ett glass om dagen istedenfor en flaske er vel en god start? Mindre pant blir det også, og takk gud for det.. (booring) ?

Bag: Chanel
Jeans & coat: Zara
Shoes: Laura Bellariva
Sunglasses: Komono
Knit sweater: H&M

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

5.  B e i n g  t o o  s e l f – c r i t i c a l

Jeg er som Cath skrev i Q&A innlegget ekstremt selvkritisk og hard mot meg selv. Dette blir en vanskelig vane å bryte da jeg alltid har vært slik, men steg én er vel å innrømme problemet? Hvordan jeg i alle dager kan bli snillere mot meg selv aner jeg ikke, så hvis dere har noen gode tips i ermet setter jeg stor pris på om dere vil dele! Jeg tenker denne er en fin start «Be as kind to yourself as you are to a stranger», og «replace self-criticism with self-correction. Rather than hitting yourself over the head with the tennis racquet, correct your swing and hit the ball over the net». YES! Lett i teorien, verre i praksis.

6.  B l i n k i n g  w i t h  o n e  e y e  a l l  t h e  t i m e

Tydeligvis gjør jeg dette veldig mye når jeg møter på folk (både kjente, men faktisk mest ukjente). Jeg kan ikke telle på ti hender engang hvor mange ganger dette har blitt misforstått. HAHA! Typ på butikken til mannen i køen, eller den søte damen bak kassen ??Ser ut som om jeg konstant går rundt og flørter eller er ekkelt overhyggelig! Jeg tror bare selv at jeg virker mer vennlig, men nå har det gått så langt at jeg ikke merker det lengre. Må jo se helt dust ut! ?

7.  C h e c k i n g  m y  p h o n e  o n  t h e  b e d s i d e

Jeg har blitt mye flinkere til å legge bort telefonen min om kveldene, men når jeg legger meg klør det likevel i fingrene etter å sjekke om det er noen viktige oppdateringer. Dette ødelegger nattesøvnen, og bidrar til stress! Plutselig ser jeg en jobbmail jeg må svare på, og vipps er halvtimen gått. Deretter går jeg helt FBI og skal finne løsnigen på feks. hvorfor Zayn og Gigi slo opp +++ ?Sverger, jeg gjør alt annet på den telefonen enn å legge meg. Det er så gale, haha!

8.  N o t  w e a r i n g  m y  g l a s s e s

Jeg har mange fine hverdagsbriller, men jeg glemmer å bruke dem! Dette MÅ jeg bli flinkere til. Jeg har vansker med å se på folk når jeg snakker med dem uten at fokuset sklir bak dem (veldig vanskelig å forklare) og jeg føler jeg skjeler hvis jeg prøver å holde øyekontakt. Not good, for det er jo så viktig når man fører en samtale! Dessuten resulterer det i mye hodepine. Briller er jo dødsfint, så jeg ser ikke problemet! Bare glemmer det, rett og slett ?

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “8 habits to break this month

 • Benedicte
  Har du en link til solbrillene som du kan sende meg :)?

 • Susannecasandra
  Har du link til kåpen ?

 • Olivia
  Har du link til kåpen du har på deg på disse bildene? <3

 • Amalia
  Har du link til buksen og jakken? evt. lignende plagg? 🙂
  Takk

 • Charlotte
  God påske skjønne deg og takk igjen for praten her om dagen 🙂

  • God påske fineste du! Det var så hyggelig å slå av en prate med deg, ble helt overveldet jeg. Du er god som gull :*

   • Charlotte
    <3 var så lite og det skulle bare mangle :*

 • Anine
  Du har så flott blogg, og ikke minst fin stil!
  Innlegget der din bestie svarer på spm ang deg, hvor er de kule skoene dere har like fra??
  🙂

 • E
  Godt å høre at det ikke bare er meg som drikker en haug med brus, haha! Heldgivis lettbrus, men hallo.. Er det mulig å bli så avhengig? Det går ca. 1 liter per dag her og det er umulig legge ifra seg den uvanen. Tips taes gjerne imot om du klarer det 😀

 • Å, så godt å lese at det ikke bare er meg! (haha)
  Jeg tror det er mange som er harde mot seg selv( inkludert meg selv), men det skal sies at det også kan være en god egenskap. Mitt beste tips er å lytte til kroppen.
  – Hvordan har jeg det nå? Er det for mye jobb? Kan jeg unne meg en liten 10 minutters pause fra macen, for så å fortsette? Etter å ha slitt med stress har jeg også stilt meg spørsmål som : Kan dette vente, eller må det gjøres nå? Som regel er svaret ja, det kan vente. Ikke minst gi deg selv en premie her og der og klapp deg selv på skulderen! DU er rå <3 Stor klem og god start på uken Eirin!

  • Ååå, god du er <3 Tusen takk for at du deler. Dette skal jeg ha i bakhoet neste gang! Setter pris på deg :* God påske!

 • Helene
  Haha, dette innlegget falt virkelig i smak hos meg! Gøy å bli kjent med dine «dårligere» sider også? God påske?

 • Vilde
  Jeg slet skikkelig med å slutte med brus, drakk riktignok vanlig brus da.. Først cola, så kuttet jeg ut den og begynte med solo. Byttet ut solo med zeroh! (?) saft, og nå er jeg faktisk nede i et glass saft (tar det til medisinene fordi jeg syns de smakker ekkelt, haha) om dagen og resten drikker jeg faktisk vann. 😀
  Masse lykke til!

 • Hilde
  Heia! Velddig bra innlegg! Liker godt sånne type innlegg og må bare si det at du ser smashing ut :* Jeg har et spørsmål, hva og hvilken produkter bruker du til håret når har har det rett, fordi jeg ble sittende å bare stirre på det nydelige håret ditt 😉

  • Hei Hilde 😀 Så snill du er! Jeg bruker tørrsjampo fra Batiste og Bamboo Anti Frizz Smoothing Protectant spray hver dag, uansett frisrye. Av og til bruker jeg litt hårspray også for at luggen skal ligge samlet 🙂

 • Maria
  Tips for å kutte ned på brus, drikk kullsyrevann i stedet! 🙂

 • Jeg har slitt mye med å være utrolig selvkritisk selv, og hadde visst litt for mange tips til å skrive ned alt her, så jeg endte opp med å lage et eget blogginnlegg om det, som du kan lese her om du vil http://byhanna.blogg.no/1522152408_5_tips_til__bli_mindre_selvkritisk.html 🙂
  Men essensen handler mest om å bli bevist på hvordan du tenker, så du kan forandre tankemønster, klare å stoppe opp negative tanker og heller gjøre plass for positivitet <3

  God påske! ^^

 • Emma
  Hei Eirin! Jeg synes bloggen din er utrolig inspirerende og det er tydelig at du legger mye arbeid ned i hvert eneste innlegg og bilde, så takk for det 🙂 Tenkte bare jeg ville legge igjen en kommentar akkurat her, fordi dette var særlig gøy å lese! Særlig nummer 3 var morsom – og bestemt noe jeg selv må jobbe med! Skjønner ikke hva som skjer klokka 23 (???), det er som om alt man ellers ikke får tid til plutselig bare burde, vil og MÅ bli gjort da, haha 😉
  God påske til deg og dine <3

 • S
  Haha! Jeg måtte le litt av blinke med ett øye-vanen! Jeg så på foredraget ditt under arrangement med DNB (som forøvrig var superbra og inspirerende!!) og synes blinkingen var såå sjarmerende! Det må du ikke å legge fra deg :*

Comments are closed.