Hvordan møttes dere, og hvordan ble dere kjent? Og når?

Vi møttes da Eirín joinet Stylista-gjengen! Det var våren 2015. Uansett – vi ble booket på samme jobb i Oslo, og skulle fly sammen. Jeg hadde inntrykk av at Eirín var en veldig søt jente, men ganske kjedelig og «fin på det», haha. Hun hadde inntrykk av at jeg var en skikkelig diva! Ikke akkurat de beste forutsetningene for et nytt vennskap der, altså, hah. Vi møttes på Flesland, og vi klikket virkelig fra første sekund. Jeg husker jeg ble HELT sjokkert da hun plutselig bannet i en setning, hahah. Jeg tenkte bare «HÆ?!? Banner Eirín Kristiansen?!?».

Vi beveget oss mot gaten, og på vei inn på flyet så plutselig Eirín en hun kjente. En litt eldre herremann som hun strålte da hun så, og utbrøt «Nei men HEEEI!!!! Så utrooolig kjekt å se deg igjen!!!!!» før hun ga han en klem. Herremannen så litt forvirret ut men sa høflig hei tilbake. Jeg spurte hvordan hun kjente han, og da kunne hun fortelle at han var den tidligere norsklæreren hennes fra ungdomsskolen. «Nei, kjære deg, det der er Rune Larsen, han er NRK-kjendis»!! Hahaha. Det var den første av utallige latterkramper sammen, og en perfekt ice breaker mellom divaen fra Fana og den kjedelige jenten fra Bjorøy.

Da vi ankom jobben i Oslo, som var en photoshoot, stod jeg og poserte så godt jeg bare kunne da jeg plutselig kjente tenner som hogget inn i min venstre rumpeball. Jeg hylte, så ned, og der stod Eirín på alle fire med rumpen min i munnen. Hun syns vel det var litt kjedelig på shoot, og ville få opp stemningen litt, haha! Mine mistanker om at Kristiansen var kjedelig og anonym var heftig motbevist, og vi har vel snakket hver eneste dag siden da – den alle første dagen vi møttes.

Åssen er Eirin som venninne?

Herregud, hvor skal man begynne.. Eirín er en fantastisk, engasjert, omtenksom, morsom, spontan, kjærlig og god venninne på så mange måter! Man har det alltid gøy når man er med Eirín. Hun er så full i liv, byr så mye på seg selv, og er alltid med på alt! Stort sett hver gang vi er sammen får vi et nytt minne for livet – enten i form av noe vi spontant finner på å gjøre sammen, eller i form av at klumsa Kristiansen klarer å dumme seg ut på en eller annen måte og vi ler til vi ikke får puste, haha. For et vennskap med Eirín innebærer nemlig ekstremt mange morsomme situasjoner som bare Kristiansen klarer å havne i!

Med «engasjert» mener jeg at hun bare.. Gir alt!!! Mine problemer er hennes problemer, mine gleder er hennes gleder, og hun følger alltid opp alt som skjer. Det gir en veldig fin trygghet i et vennskap – det at man virkelig blir hørt, og at man virkelig bryr seg om hverandre.. Alt fra småting som en melding for å følge opp hvordan det går med ditt eller datt som jeg har nevnt for en uke siden, til å møte meg med tidenes fineste eksamensgave når jeg er ferdig med eksamen!

Hun er også helt vanvittig inspirerende. Herregud, så mye denne jenten får til, og så hardt hun jobber!! Det er faktisk helt vilt å følge med på.. Det er utrolig kult for meg å kunne følge med «behind the scenes» i businessen hennes, for er det én businessdame jeg hadde satset alt på, så er det faen meg henne. Hun er så rå, står sånn på, blir ikke vippet av pinnen for NOE, løser alle problemene hun får kastet på seg uten å knekke sammen, og jobber så latterlig hardt. Jeg gleder meg helt ekstremt til det største prosjektet hennes blir lansert, for det, jenter.. Det blir så jævlig bra!!!!!!!!

Føler jeg sporet litt av her, hahah. Kort oppsummert er Kristiansen en unik, nydelig, inspirerende, spontan og hysterisk morsom venninne som alltid er der!

Er Eirin alltid like irriterende pen?

JA for faen… Hahah. Drittirriterende!!

Hva er den morsomste og flaueste fyllehistorien med henne?

Nå går jeg i full scanningsmodus av alle fyllekulene våre her.. Alle fyllehistorier med henne er egentlig morsom, men flaue? Hmm… Nå kan det være Eirín tar dette vekk, haha, men det var litt flaut da vi var på fylla sist. Det var da vi hadde jentekveld med Kardashians-maraton i pysjen. Et par uskyldige vinglass eskalerte plutselig til flasker, og vi ble.. så.. full. Vi hadde det sååå gøy hjemme i pysjene, men så fikk vi et innfall om at vi ville ha Maccern. Hennes kjære M kom og hentet oss, og plutselig stod vi ravende dritings på McDonalds i pysjer og Ecco-skoene våre (som alle anklager oss for ikke å bruke, men jeg skal love dere at det er ingen sko vi bruker mer enn disse, haha). Uansett, det som ofte skjer når man har drukket for mye er at man blir litt kvalm, og dette fenomenet inntraff selvfølgelig for Kristiansen, og hun måtte inn på doen for å få det ut, eventuelt opp. Ut fra toalettet kommer en fornøyd jente i pysj med oppkastrester rundt munnen og nedover kjaken, da vi hører «HERREGUD DER ER EIRÍN KRISTIANSEN!!!! KAN VI FÅ TA BILDE MED DEG?!?!?!?!?».

På morsomme fyllahistorier må jeg jo selvfølgelig nevne den dagen i Riga som noen av dere kanskje husker fra Snapchat! Herregud, for en dag. Vi var på dagstur med et merke, og etter en veldig vinfylt lunch måtte vi selvfølgelig en tur innom toalettet før vi dro videre på båttur som var det neste på timeplanen. Vi ga beskjed om at vi kom om et par minutter, og fortet oss på do. Da vi kom ut var alle vekke!! Hahah. Det pøsregnet, og vi prøvde å lete etter resten av gjengen, men til ingen nytte. Da var det ikke annet å gjøre enn å sette seg på en café, bestille en flaske vin og prøve å få en fin dag likevel! Vi endte opp med å ha den morsomste dagen noensinne, som toppet seg da vi ble spurt i sikkerhetskontrollen på flyplassen om vi hadde «any liquids». «Only in my body!» svarte en litt forvirret og tipsy Kristiansen! Hahah. Det var forresten ikke før på vei til flyplassen at reisefølget vårt merket at vi var borte – er det mulig?!? Haha. Båtturen hadde forresten vært skikkelig dritt, ettersom det regnet sidelengs og alle hadde vært kalde, sultne og tørste.. We won!!

Har dere hatt noen store krangler? Isåfall hva kranglet dere om?

Det har vi ikke! Only loooove!

Hva er hennes sterkeste og svakeste sider?

Hennes sterkeste side tror jeg rett og slett må være at hun er sterk! Sterk som faen, faktisk. Dere som har lest boken hennes vet at hun ikke akkurat har hatt det rosenrøde livet som mange tror, og det har gjort henne til den sterkeste jeg kjenner. Hun har jobbet knallhardt for alt hun har, og gir aldri opp selv om ting kan være vanskelige. For å si det sånn – det er ikke mye klaging og syting der i gården!! Hennes svakeste side tror jeg må være at hun kan være veldig selvkritisk. Dette har blitt mye bedre med årene, men det henger nok fortsatt litt i! Jeg tror hun ofte har litt problemer med å se selv hvor fantastisk hun egentlig er, og hvor bra alt hun jobber med faktisk er. 

Ønsker hun seg barn i framtiden? Er M hennes livs kjærlighet? Hva er deres fineste minne sammen?

Ja, hun ønsker seg barn i fremtiden, og JA han er så absolutt hennes livs kjærlighet, og hun er hans. Herregud, de to sammen er bare.. Ubeskrivelig! Vårt fineste minne sammen, hmm.. Nå må jeg inn i fullt scanningsmodus av alle fine øyeblikk igjen! Jeg tror faktisk jeg må svare den natten vi var ute og fisket på bryggen utenfor leiligheten hennes. Vi drakk vin, hadde fine samtaler, og fikk plutselig innfallet om å fiske i 5-tiden om morgenen. Ca to timer senere hadde vi klart å sette sammen fiskestangen, haha, og vi hadde det bare så kjekt! Den natten hadde vi bare så fine og dype samtaler om alt mellom himmel og jord, og vi hadde det så gøy da vi fisket, haha. Jeg tror ikke vi la oss før 10-tiden neste morgen! Men helt ærlig så har vi så mange fine minner sammen, det er nesten umulig å velge.

Jeg kan si et morsomt minne, da! Vi husker vel alle den svære familiebilen av en Porsche hun kjøpte seg på impuls? Hahaha, syke syke jente. Den dagen skulle vi bare spise lunch sammen, og hvordan vi endte opp hos Porsche-forhandleren på andre siden av Bergen aner jeg ikke. Vi fikk låne en Porsche til prøvekjøring, og plutselig satt vi på kontoret til selgeren og diskuterte en eventuell pris.. Plutselig utbryter hun «Eg gønnar på!!!», til både min og selgerens (og sin egen) forskrekkelse, og vipps så var hun eier av en svindyr bil som passet bedre til en småbarnsfamilie enn til en jente i begynnelsen av 20-årene. Hvem gjør det, liksom?!? Hahah! Uansett et morsomt minne sammen!

Hva er det beste med Eirin? Hva er hennes verste uvane/det mest irriterende ved henne?

Jeg føler egentlig jeg har svart på begge spørsmålene allerede. Det beste med Eirín er at hun er en god, engasjert, sterk, omtenksom, stabil og hysterisk morsom venninne! Det mest irriterende tror jeg er det samme som hennes svake side. Dette er ikke noe jeg går rundt og irriterer meg over, haha, men hvis jeg må velge én ting, så er det det. Jeg kan få så vondt i hjertet når hun har perioder der hun ikke klarer å se hvor bra hun er, og hvor bra alt hun gjør er, uansett hvor mye jeg prøver å fortelle det til henne! 

Ser du for deg at Eirin kommer til å ha en sentral rolle i bryllupet ditt hvis du en gang gifter deg?

Eh hallo – JA!!

Jeg synes Eirin er så skjønn og elegant. Synes du noen ganger hun kan være det stikk motsatte? For eksempel klønete eller ekkel ?

Dette spørsmålet fikk meg faktisk til å le, hahah, for det var akkurat samme inntrykk jeg hadde av henne. Det var før jeg ble kjent med henne, altså. Hun er seriøst ikke annet enn klønete, og ekkel? Ja, av og til. Ganske ofte egentlig, haha. 

Hvordan er Eirin på byen?

Hun er DANCING QUEEN!!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Q&A│My bestie answers ??

 • Amalie
  Hvor er jakken din fra Eirin???? Den er nesten like fin som du!:))))

 • Ingeborg
  Dette var veldig gøy å lese ! Håper du har hatt en fantastisk helg 🙂

 • Tanya Lassen
  Bestfriend goals!!! ??

 • Så gøy og herlig å lese! ?

 • Haha måtte le godt på mange av punktene her! Dere er skjønne!

 • Ia
  Så gøy å lese ❤️ Dere to virker å ha et utrolig herlig og trygt vennskap! Jeg synes dere begge er helt fantastiske, inspirerende og morsomme ❤️ Håper du har en fin søndag❤️

 • Ida
  Elsket dette innlegget! Så koselig, virker som dere har det helt sykt gøy sammen, haha<3

 • Madelen
  Kunne ønske jeg var en del av deres fantastiske vennskap. Dere er virkelig goals, haha! Og så mange morsomme historier, da! <3

  Forresten, snuser du? så på instastory at du holder i en snusboks, eller ser jeg feil?

 • Ingeborg
  Jeg ble så glad av dette innlegget! Dere er herlige <3
  Hvor er forresten de matchende skoene deres fra? Har du link?

 • Marit
  Hei Eirin <3
  Jeg ELSKER virkelig bloggen din. Det å klikke seg inn her er så utrolig inspirerende. Jeg har tidligere pleid å lese gamle innlegg fra arkivet ditt, men det designet du har nå gjør det litt vanskelig siden man må klikke seg ut og inn av innleggene. Hadde utgjort såå mye dersom du kunne endret dette slik at man bare kan "bla nedover" om du skjønner.

Comments are closed.