•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Søndager som denne, hvor solen lyser opp hele hjemmet, og jeg kan tusle rundt i myke klær med lave skuldre. Gull verdt! I dag håper jeg dere setter av tid til å pleie dere selv. Jeg elsker en god ansiktsmaske og kalde eye pads på søndager. Eller midt i uken når jeg føler for å pleie skrotten litt ekstra, for den saks skyld! I kveld må dere klikke dere inn igjen her, for da kommer svarene på spørsmålsrunden hvor Cath svarer dere! Jeg har lest gjennom, og kan garantere en god latter. Vet nesten ikke om jeg tørr å la henne dele alt, men jeg tror det kan bli morsomt til tross for at det blir rimelig kleint! Haha.. Nyt solen og fridagen ♥

Sundays like these where the sun shines up the entire apartment and I can slay around in comfy homewear with low shoulders… Priceless! Today, I hope you take time to pamper yourself. I love a good face mask and cold eye pads on Sundays. Or in the middle of the week when I feel like I need a little me-time, for that matter! Tonight, you have to check in again, because then the answers to the question round will be posted (where Cath answers you!) I have read through it all and can guarantee a good laugh. It will probably be quiiiiite awkward (for me) as well! Haha .. Enjoy the sun in the meantime ♥

41 Responses to Pampering (sun)day

 1. Ahh ja en trenger virkelig en dagmed litt egenpleie???
  Kosedressen du har på deg ser skikkelig digg ut? Hvor er den fra?
  Elsker digge comfy klær som ser bra ut????☺️
  Ha en herlig søndag?

 2. Klærne du har på deg så veldig digge ut, er det kjole eller sett? Hvor er det fra? Klem <3

 3. Hei Eirin? Jeg lurte bare på om du snuser evt. røyker, og om du merker det på huden din? Synes du er så pen? klem

 4. Lurer på hvor joggeskoene fra instastoryen din er fra? Har leitet etter lignende lenge, og de var bare sååå fine!

 5. Hei fine deg! Kan du please linke til settet du har på her? Fant det på nettsiden til newlook, men ikke norsk nettside. Og Adidas NMD skoene dine i svart?! Hva heter modellen?
  God mandag til deg:)

Follow @ Instagram