fbpx

Jeg drar ofte innom Plantasjen, ikke alltid nødvendigvis fordi jeg skal ha noe, men fordi jeg elsker å være der! Det er som en liten, magisk, eksotisk verden. Jeg blir rett og slett avslappet og glad av å kikke rundt på alle de spennende blomstene og plantene, i de rolige omgivelsene! For en liten stund tilbake fikk denne kokospalmen bli med meg hjem, og jeg elsker den! Den gir stuen et eksotisk preg, og dessuten elsker jeg jo kokos og palmer. Kombinert? Perfecto!

/ I often stop by Plantasjen, not necessarily because I’m buying something but simply because I love being there! It’s like a small, magical, exotic world. I’ts so relaxing and looking around at all the beautiful plants in the quiet environment makes my soul happy! A little while ago I brought this coconut palm home with me, and I just love it. It gives the livingroom an exotic vibe and it’s no secret that I love coconuts and palms. Combined? Perfecto!

· Dyrke din egen kokospalme? ·
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Visste dere at man kan dyrke sin egen kokospalme? Etter at jeg hadde kjøpt min var jeg nysgjerrig på om det faktisk var mulig, og etter å ha søkt litt rundt på nettet kom jeg over denne artikkelen. Det hadde vært spennende å prøve en gang! Grønne planter gjør seg virkelig i hjemmet, og det skal ikke mye til før det føles fresht og nytt. Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en lang dag på farten, og jeg sitter under teppet og koser meg med ett glass iskald rosé. Kos ♥

/ Did you know that you can grow your own coconut palm? After I bought mine I got curious so I startet googling and came across this article. It would be fun to try it out one day! Green plants really makes the home feel more fresh. Just a few here and there is all you need! Now I just got back home after a looong day on the run, and I’m currently under the blanket sipping on a glass of rosé while my boyfriend is making dinner. Super cozy! Xx

21 Responses to K o k o s p a l m e

 1. Så fin plante! Elsker bloggen din. Har du forresten prøvd å gro en avocado-plante? Jeg har et tre som er 2 meter høyt med nydelige, store, grønne blader. Anbefales! Klem

  • WHAT! Jeg har lest om det men har aldri trodd det skulle gå an 😀 Det skal jeg sannelig prøve meg på. Er så gøy når man kan gjøre ting selv fra bunnen av! Flink du er. Klem ❤️

 2. Så kul! 🙂
  Jeg har akkurat lagt ut en oppskrift på bananapancakes med spinat (!) på min nye blogg, og hadde blitt kjempeglad om du ville tatt en titt:) Kanskje er de noe for deg?:)

 3. Hvilken bolig har du vært med i budrunde på? Skal snart selge i Bergen sentrum, så synes det er så gøy å følge med 🙂

 4. Kult! Men, lurte på hvor mange hull du har i ørene? Jeg har såå lyst å ta det siste tredje i øreflippene, men de siste gangene har jeg fått hevelser og betennelser. Kan jeg spørre om du har gjort det på frisør eller hos en piercer? Har hørt at det skal være bedre å gjøre det hos en piercer da de bruker en nål og ikke pistol, men vet ikke om det er meg som reagerer uansett..

 5. Hei!

  Har du fortsatt Chanel Boy i rød?

  Har såå lyst på et innlegg om veskene dine – hvilke du har kjøpt og kvitter deg med opp gjennom årene! Hvilken du angrer mest på og hvilken du er mest fornøyd med… Husker før da du kjørte i den bobla og hadde Michael Kors-vesken alle ville ha på den tiden! Jeg var såå misunnelig?

  Hilsen T

 6. Hei! ?jeg lurer på hvilket treningsprogram du følger nå? Har behov for litt inspirasjon ?

 7. God søndag:)
  Blomsterpotten var såå fin. Husker du hvor den er fra?
  Fortsatt god helg!

Follow @ Instagram