fbpx

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Litt nytt på badet nå som vi går mot lysere og freshere tider er deilig og forfriskende! Cath og jeg tok turen innom H&M Home her forleden (ligger på Horisont i Bergen for dere som lurer på det). Her fant vi som vanlig litt smått, og jeg ville gjerne vise dere det til inspirasjon! Gullhjertet er superfint å ha på vasken til og slenge fra seg hverdagssmykkene, og porselenhendene er nydelige til dekorasjon. Man kan for eksempel dekorere med krystaller, eller et fint såpestykke?

/ Something new for the bathroom now that we’re heading against brighter days is so refreshing! Cath and I went to H&M Home the other day, and as always we found some goodies. I wanted to show you guys what I got! The gold heart is so sweet to store on the sink for jewelry, and the porcelain hands is beautiful for decoration. You can, for example, have a soap bar or your favorite crystal in them! I love decor pieces – makes the home more personal!

.. Mandagen min startet med en svett morgenøkt, og en bedre start på uken kunne jeg ikke fått! Litt seigt å komme seg på trening etter helgen, men deilig etterpå. Håper mandagen og den nye uken behandler dere bra – må solen skinne like mye hos dere som her hos meg. Det gleeeedes! ♥

/ I started my Monday with a workout session and I couldn’t ask for a better start to the new week! I gotta admit that it was quite hard getting there after the weekend, but it felt soo god afterward. Hope Monday is treating you well and that the sun is shining as bright as here! So energizing. Xx

6 Responses to New in│Bathroom

Follow @ Instagram