fbpx

Her kommer en liten surpriseee ♥ Mange har ønsket seg en sminkevideo, og i dag har jeg filmet en til dere på selveste morgenkvisten! Håper dere liker den. Skrik ut hvis dere lurer på noe angående produktene jeg bruker i videoen. Dette er en look jeg har kjørt lenge, og som jeg sverger til. Love you! Xx

/ Here’s a little surpriseee! Many of you have been asking me about a makeup tutorial, and this morning I made one for you. Hope you like it! Scream out if there’s anything you’re wondering about regarding the products I’m using. This is a look I’ve been doing for a long time and I absolutely love it! Xx

87 Responses to Vlog│My everyday makeup

 1. Hei.
  Kostene, er det de fra MM? Jeg har de selv, men solpudderkoaten aå mye større ut enn min største i settet. Er det bare fordi den er godt brukt? ?

 2. Hei! Så fin og glødende hud du fikk! ?Tar ikke du setting powder over hele ansiktet? Bare t-sonen og under øynene? Jeg har akkurat kjøpt meg det pudderet og tar det i hele ansiktet, så kanskje det er derfor jeg føler det blir litt lite glød..

  • Hellu! Takk <3 Jeg tar det kun i t-sonen for at jeg ikke skal bli blank, og under øynene for å 'låse' concealeren 😀 Ellers ingen andre steder, da føler jeg den duggfriske gløden forsvinner helt! Klem

 3. Åååå, elsker videoene dine <3
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt bryn pennen og pudderet?

  Klem!

 4. Heii, kjempefin look. Du er nydelig?Lurer bare på om du har tatt fyll i leppene? Ser veldig naturlig ut!

 5. Så fin du er! Vet ikke om jeg har spurt om det før, men bruker du vippeextentions? De ser så sykt lange og fine ut 🙂

 6. Fin du er, du gløder ☺️ Må bare spørre om du har fylt noe i leppene – ser veldig åpnenbart slik ut. Ikke at det er noe galt i det ??

 7. Ble nødt å bestille både MAC pudderet og highliteren.. hehe.
  Du er bare så vakker og herlig 🙂

 8. Er det solpudder du bruker i kinnene og i pannen ? Jeg har pleid å ta det i hele ansiktet men opplever at det blir litt orange, spesielt nå på vinteren.

 9. Du er så fin på alle måter Eirin!! Inspirerende som alltid. Denne videoen passet midt i blinken, mine faste sminkeprodukter nærmer seg slutten, så nå skal noen av disse produktene testes ut! 😀 Takk! Klem

 10. Bruker du primer under, eller holder sminken seg hele dagen? Jeg husker bare fra tidligere at du har vist primere du har vært fornøyd med, så lurer på om det er noen av de som fortsatt er favoritter? Jeg har prøvd hundrevis, men finner liksom ingen som holder det de lover…
  Håper du får en fin uke videre!?

  • Jeg bruker primer når jeg skal ut på farten hele dagen, eller på fest. Ellers dropper jeg det da jeg føler sminken sitter bra uansett! Liker veldig godt primeren fra Urban Decay though, Complexion Primer :*

 11. Så fin glød, samtidig som det ser naturlig ut! Likte den BB-creamen veldig godt 😀 Kan jeg spørre hvilke vipper du har, tenkte på volum og lengde?

 12. Super video med masse inspo? Hvor ofte må du ha ny bb-cream og concealer? Tubene såg så små ut, man er med den prisen litt avhengig av at de er drøye i bruk #student

 13. Du er SÅÅÅ fin, både uten og med sminke <3 Den BB-creamen må jeg prøve. Jeg elsker concealeren, så tror ikke jeg skal bli skuffet akkurat. Takk for video og tips!! Stor klem

 14. Er du gravid? <3
  Ser nemlig sånn ut på ansiktet ditt? Kanskje du har en allergisk reaksjon på noen av produktene, som gjør at du ser litt hoven og oppblåst ut? Håper på det førstnevnte, tror du hadde blitt en god mamma 🙂

 15. Hei fine du!
  Ble veldig glad når jeg så at du hadde laget sminkevideo:) Inspirerende å se på! Fikk mange gode tips.
  Kan jeg bare spørre om du har fylt inn leppene dine? Kan ikke huske å ha lest noe om det her på bloggen før. Lurer bare fordi jeg har lyst til å gjøre det samme selv da det så fint ut på deg! Syns du var minst like pen naturlig også da:)
  Ha ei fin uke videre!

 16. Hei
  Hvilken hudtype har du?
  Bb Cream’en såg så fin ut på, men jeg har oljete hud og er redd den ikke skal se fin ut på meg.

 17. Kan du fortelle om leppene dine, hvor mye du har fylt i osv??? de så så utrolig fine og naturlige ut!! ingenting galt i å værs ærlig iallfall, du ser smashing ut!?

  • Hei Camilla! Jeg har ikke lyst til å påvirke noen til og fikse på utseendet. Derfor er dette med fillers noe jeg bevisst ikke skriver om eller ønsker å ha fokus på. Sier jeg ingenting blir jeg beskyldt for å være uærlig, sier jeg noe blir jeg beskyldt for å være et dårlig forbilde. Håper på forståelse for dette. Klem til deg og tusen takk for det, forresten <3 Du er god

 18. heii 🙂 så bra med sminketips 🙂 hvor kjøper du clarins bb cream og concealer? dette må prøves 🙂

 19. Eirin! Hvorfor har du fylt leppene dine så mye og fylt panne og kinn med botox? du ligner ikke deg selv lenger , får så vondt. Er så glad jeg ikke er blogger og blir påvirket av andre bloggere til å se mest mulig fake ut:( du var så strålende flott før!

 20. Hei! Bruker du det svarte «egget» til alt, eller bytter du egg fra foundation, concealer og setting pudder? Vasker du egget hver gang du har sminket det? I så fall hvordan vasker du den? Fukter du den med noe før du sminker deg, eller bruker du den tørr?

 21. Så gøy med video, dette må du gjøre mer av!! Du ser helt nydelig ut forresten, både før og etter sminken :*

 22. Å for en fin video, du stråler! ? nå må jeg på sminke shopping!
  Lurer og med det samme på om du har noe fargekode på hårfargen di ? Skal snart shine opp litt, og litt lysere hadde vært digg nå, men kan ikke ta for lyst med tanken på at etterveksten blir så stygg da. Takk på forhånd ❤️

 23. Kjempefin sminkevideo! Synes brynene dine (og resten av sminken din) alltid er så fin ? Lurte bare på om du “stusser”/klipper brynshårene av og til? Mine er nemlig lengre, og jeg kunne aldri børstet dem opp slik du gjør uten at de hadde stått rett til værs ?

 24. Heisann. For en flott video! Kan jeg få spørre hvordan bb creamen du bruker er på huden? Jeg har en hud som reagerer veldig med kviseutbrudd på mange ulike fondationer, spesielt de som ikke er kjøpt i hudsalongen. Men finner svært få jeg har vært fornøyd med. Hvet du noe om hvordan denne er for huden? På forhånd takk ?

  • Hei! Denne skal i teorien gi næring til huden mens du har den på, som om det skulle vært et serum eller en fuktighetskrem! Jeg elsker BB cream nettopp fordi huden får puste i motsetning til mange andre foundations, og istedenfor å belaste skal den styrke huden. Du kan jo eventuelt be om en tester å prøve på en liten del av ansiktet en dag du er hjemme? Bare et tips :* Klem

 25. Så syyykt pen herreee! Har du tatt fillers eller noe i kinnbena dine? er så definerte og fine <3 Kan du forresten lage et innlegg med treningstøy som du bruker?

 26. Heisann Eirin! Så kjekt du lagde en sminkevideo, dette må du gjerne gjøre mer av som veldig mange andre løp jeg til både kicks og fredrik &louisa for å kjøpe produktene. Eneste var at de var utsolgt for bb kremen fra clarins overalt, men fikk med meg en tester fra chanel på en cc krem. Har du testet denne?

  Ellers MÅ jeg anbefale etter å ha lest innlegget ditt om hudpeleie om å teste chanel sin hydrate serum, blå og sort flaske! Det er det beste serumet jeg noen gang har prøvd! Helt avhengig!

  • Hei Amalie! SÅ gøy å høre! Til og med mamma kjøpte produktene, så det var jo litt morsomt 😀 Jeg har testet Chanel sin, men liker personlig Clarins sin mye bedre. TAKK for tips om serum forresten, dette står nå på ønskelisten! Klem <3

 27. Hei! Hvor er concealere fra og hvilken farge? Har sett videoen, og egentlig lyst til å prøve alt det samme! Hehe.

  Kunne du skrevet ned alle produktene med farger? Skal snart til NY og gardemoen og sephora selvfølgelig. 🙂

 28. Åh det så ut som den pefekte blushen!! Husker du hva du ca betalte for en på Gardermoen? Må få en venninne til å kjøpe den med for meg – så vidt jeg skjønner er det veldig vanskelig å få tak i chanelsminke her hjemme…. 🙁

 29. Nydelig og herlig video! Særlig for oss som ikke kan så mye om makeup, men gjerne vil lære noen tips og triks 🙂 Pleier du å bruke en ansiktskrem i bunnen før du sminker deg? Har du noen anbefaling for hva som funker?

 30. Endelig sminkevideo fra deg! <3 du ser jo helt smashing ut da! Lurer bare på hva du har i håret ditt her? Det ser så utrolig luft og fint ut, og mye volum 🙂

  • Takk søtis!! Her har jeg ingenting i håret annet enn Bamboo smooth kremen jeg har skrevet så mye om mot frizz. Føner alltid håret etter vask, da får jeg mye volum! Klem

Follow @ Instagram