.. I innlegget10 ting jeg vil gjøre denne måneden’ skrev jeg blant annet som mål for måneden å ta en fullstendig opprydding i alt av skuffer og skap, til ytterbod og innebod. Rett og slett for å gi meg selv og hjemmet en fresh start på 2018! Har jeg det rotete rundt meg blir det rotete i topplokket. Jeg har nå gjennomført punktet, og det føles SÅ bra! Jeg har vel kvittet meg med rundt 16 sekker med diverse skrot, og for meg som er litt smågal når det kommer til system og orden føles det som en stor lettelse. Julen er ryddet bort for i år, og til tross for at det føles litt ‘tomt’ må jeg si at det var veldig godt også!

/ One of my tasks for January was to do a serious cleanup in my apartment! Every closet, drawers shelves, booth.. Simply to give myself a fresh start to the new year! If my home is a mess, my brain turns out the same way. This week I managed to go through everything, and 16 garbage bags later I’m very satisfied with the result. Christmas is packed away for now, and it feels super empty! But still, it’s quite revealing as well. I’m ready for a new year!

Nå som treet er borte føles det nærmest som om det er ekko i leiligheten! Jeg hadde glemt hvor fin sjøutsikt jeg hadde… I dag har jeg vært hos hundefrisøren med Billy, og mens han fikk seg en liten nyttårsklipp dro jeg opp til Cath og spiste frokost. Skikkelig koselig, som alltid! Ønsker dere en fin kveld ♥

/ Now that the Christmas tree is gone, it almost feels like there’s an echo in the apartment. I barely forgot how nice ocean view I had as well. Haha! Today I took Billy to the groomer, and while he was getting his New Year’s makeover I went to Cath’s place for breakfast. So cozy! Have a nice evening. Xx

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Julen pakkes bort

 • Susannecasandra

  Så deilig å få rydda i ting og tang 🙂
  Ha en fin torsdag

 • Da jeg kom hjem fra jobb i kveld var juletreet plutselig vekk! 😀 Såå deilig !

 • Marie

  Så inspirerende at du klarte å kvitte deg med så mye!
  Hadde vært gøy om du skrev et slags “ryddeinnlegg” hvor du skriver om prosessen og tips osv ?

 • Mari

  Hvordan klarer du å ha billy sin pels så fin? 🙂 får han ikke masse dreads?

 • Benedikte

  Du er så inspirerende! Elsker innleggene dine! Men lurte på for litt siden, så jeg du delte noen sminkeprodukter på snapchat som du sverget til. Kan du dele de på bloggen helst snart?

Comments are closed.

Translate