fbpx

Julegaven som sto høyest på ønskelisten.

Når det kommer til minner med familie og de som står meg nærest, synes jeg det er hyggelig å ta vare på de spesielle øyeblikkene på den gamle måten. Tenk så hyggelig å ha en bok og mimre i, mange år frem i tid! Ikke minst kan tradisjonene føres videre når jeg en gang får familie selv. Denne minneboken tar for seg de beste minnene fra julen, oppskrifter på alt fra juleribben til småkaker og bilder. En bok jeg skal ta frem hver eneste jul årene fremover! Beste julegaven.

C h r i s t m a s  i s  a  t i m e  o f  m e a n i n g
a n d  t r a d i t i o n s  w i t h  l o v e d  o n e s
. . .

Fyll boken med dine beste juleminner, oppskrifter og bilder. Denne har både du og familien glede av i mange år! Jeg gleder meg allerede til å fylle de blanke arkene neste jul. Ekstra koselig er siden hvor gjestene kan fylle inn sine egne minner fra julen. I år fylte besteforeldrene mine inn hver sin hilsen.

Lim inn stemningsfulle polaroidbilder, og kos deg med øyeblikkene du aldri vil glemme.. ♥

19 Responses to · Julens minnebok ·

 1. Så utrolig koselig? En slik vil jeg gå til anskaffelse av!
  Lurer forresten på en annen ting når det kommer til hudpleierutinen din (det seneste innlegget du skrev om dette). Tar du hele rutinen både morgen og kveld? Og hva bruker du til å rense ansiktet med om morningen (når man som oftest er sminkefri), foruten Clarisonic børsten??

 2. Ååå så hyggelig! Har en akkurat lik hjemme, som mamma og pappa kjøpe det året jeg ble født, og som vi nå har skrevet og limt inn bilder i, i 19 år! Er så koselig å sitte å se tilbake på juleminner fra da jeg var liten. Gøy å se at boka ikke er forandret noe på, på så lang tid!

 3. Såå koselig 🙂 Over til noe litt annet; hvilket kamera bruker du nå til å ta bildene til bloggen? Og hvilket kamera ville du anbefalt til en som er “hobby-fotograf”?
  Gleder meg til å følge deg videre i 2018!

  • Hei Martine! Jeg bruker fremdeles Canon Eos 5d Mark 3 som alltid 😀 Jeg ville uansett gått for et Canon kamera, kanskje et rimeligere. Det viktigste er gode linser! Ville tatt meg en tur til Japan Foto og forhørt meg. De er så flinke, og hjelper deg etter dine behov. Klem <3

 4. Hei! Har ingenting med innlegget å gjøre, men mener å huske at du har en hvit Rimowa koffert? Skal kjøpe en (den lille som får plass i kabinen), og syns de hvite er såå fine, men usikker på om de blir fort stygge? Klem <3

 5. Så hyggelig! er det bare blanke sider, eller fyller man inn ettersom hva som står på sidene? Lurer også på hvor den er fra :)?

Follow @ Instagram