fbpx

· French braid meets messy bun ·

Jeg har ganske kort hår, og det er ikke mange oppsatser jeg kan gjøre før halve håret henger ned. Forhåpentligvis kan dette innlegget være til inspirasjon for dere i samme båt! Denne frisyren er min personlige favoritt, og den fungerer like fint til hverdags som til fest. Bruk gjerne hårspray med glitter til de festligere anledningene, og fin hårpynt (diamanter, perfler etc.). Begge deler tror jeg kan kjøpes hos Glitter! Når jeg lager denne frisyren fletter jeg enkelt og greit en french braid ned til nakken, og samler resten av håret i en messy bun. Holder hele kvelden, og er nydelig til alle mulige anledninger! Gjort på 1-2-3 ♥

12 Responses to Tips til festfrisyren

 1. Så nydelig ? Vurderer så å klippe meg like kort som deg i stripe håret mitt. Håret ditt er så fint. Hvilke produkter bruker du på det og vasker du det hver dag?

  • Tusen takk Maria! Jeg bruker bamboo anti frizz protectant spray i vått hår, og batiste XXL volume dry shampoo når jeg føler for litt volum 🙂 Sjampo og balsam varierer fra tid til annen, jeg prøver stort sett noe nytt fra salongen til mamma hver gang jeg går tom. Sykt fornøyd med LabelM Diamond Dust produktene blant annet!

 2. Prøver igjen her da jeg ikke fikk svar. I innlegget med synsam har du på deg et rosa skjørt. Kan jeg spørre hvor det er fra?

  God førjulstid til deg og dine!

 3. Hei hei!
  Lurer på hva som har skjedd med det store prosjektet som skulle lanseres 14 eller 15 desember?
  Har det blitt enda mer utsatt? Er så spent Heheh.
  Klem <3

Follow @ Instagram