fbpx

adlinks

→ Green velour dress, stiletto boots, lace bra, sparkling hoops, brow gel,
choker dress, faux fur, pumps, sparkly net pumps, spots dress ..

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg fikk et spørsmål om ikke jeg kunne dele noen tips til hva man kan ha på seg denne festsesongen, og her kommer et lite moodboard til dere med min inspirasjon disse dager! Når det kommer til festligere anledninger denne sesongen, har jeg fått dilla på stilettboots og grønn velour. Rålekkert! Og mens vi snakker om grønt.. Noen som fikk med seg at jeg har malt soverommet i ‘Green Marble’ fra Jotun? Det ble såå fint! Jeg skal vise dere bilder her inne på bloggen også, så fort jeg har kommet meg hjem igjen til Bergen. Absolutt en farge dere bør vurdere om dere får lyst til å male! Men nok om det… Hælene med glitter står forøvrig øverst på ønskelisten akkurat nå, og de er like fine til festkjolen som til jeans.. Ikke glem ‘det lille under!’ Jeg vet ikke med dere, men når jeg skal pynte meg litt ekstra er det viktig at det er gjennomført, og undertøyet er minst like viktig. Bytt det klassiske undertøyet ut med blonder!

/ One of you asked me if I could share my inspiration for the party season, so here’s a little mood board from me to you. This season I’m really into stiletto boots and green velour. It’s stunning! And speaking of green.. Did you see on my Snapchat that I painted my bedroom in ‘Marble Green’? I mean, wow! What a breath of fresh air. If you want to give your home a little makeover, you should consider this color.. But enough about that and over to this mood board – the stilettos with glitter is definitely high on my wishlist right now. Just as pretty styled with a dress, as with a pair of ripped jeans like in the photo! And hey, don’t forget lace lingerie.

4 Responses to What to wear│Glam season

Follow @ Instagram