#InvitertAvClarins

Hellooo! I dag morges lukket jeg kofferten, tok passet i hånden og satte kurs mot St. Tropez. Her skal jeg være til torsdag kveld, og jeg ser frem til å oppleve en helt ny del sørøst i Frankrike. Her har jeg aldri vært før! Flyturen var ikke på mer enn under tre timer, og før jeg visste ordet av det hadde jeg forlatt høsten for sommeren, igjen. Veldig deilig! Da jeg gikk ut av flyet var det som å få sommerminnene kastet rett i fleisen, og skinnjakken ble fort pakket i vesken. Her er det 21 grader og sol for øyeblkket! Jeg er invitert av Clarins, og programmet for dagene er fullspekket med mye moro. Gleder meg!

.. På agendaen i dag er det kun én aktivitet siden influencere ankommer til litt forskjellig tider – og det er spa! Jeg har ‘Beauty flash facial’ klokken 6:15 pm, og det kjenner jeg skal bli skikkelig deilig etter den tørre luften i kabinen. I morgen derimot står alt fra sightseeing til pétanque og pool party på agendaen, mens siste dagen blir det ‘morning hike’, sneak peek på nye make-up produkter og lunsj på stranden. Snakk om ferie-feeling mitt i en hektisk høst!

R o o m s e r v i c e

. . .

.. Det første jeg gjorde da jeg hadde sjekket inn på hotellet (forresten nydelig hotell, det heter Hôtel De Paris) var å bestille roomservice. Jeg bare…. Njeeh det må vel bli en plane omelett med noe pynt da! 25 minutter senere kom det en svær cheeseburger istedenfor. Sier meg fornøyd med den avgjørelsen, til tross for at den slo meg helt ut. Zzzz! Nå må jeg se å komme meg ned i spa-avdelingen. Klikk gjerne innom senere for litt inspirasjon til treningsgarderoben!

Xx

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Arrived in Saint-Tropez

Comments are closed.