fbpx

.. ↓ I think someone wants to join me ✈

. . .

I morgen tidlig drar jeg på jobb til Ålesund, og jeg skulle veldig gjerne pakket med meg Billy i kofferten! Heldigvis blir jeg ikke borte lenge, og kommer hjem igjen allerede fredag. Agendaen for turen er sykt tight, og jeg gleder meg til to effektive dager på jobb med verdens søteste og dyktigste team, som jobber med meg på prosjektene mine. Nå går vi alle og tripper, og nærmest holder pusten før startskuddet går i gang. Ikke lenge til alt er offisielt nå! Det tok bare 2 år, hehh…. Slik er det å være perfeksjonist. Alt skal være gjennomtenkt og gjennomført ned til hver minste detalj, slik at jeg kan være oppriktig stolt og trygg på det jeg lanserer. Det er så viktig for meg, til tross for at jeg forstår at de jeg jobber med kan bli litt oppgitt over det til tider! Det blir verdt det.

/ I’m going on a short business trip to Ålesund tomorrow and I wish I could bring Billy with me! It’s only for one night though, but still.. The agenda is super tight and I can’t wait to spend two days with my super team working on my projects! We’re all holding or breath, so excited to launch. I’m a perfectionist at heart and after two years of hard work I can finally say that I’m happy with everything. Even though I know my team can get quite frustrated with me, I know it’s gonna be worth it!

adlinks
Top: HERE
Jeans: HERE

.. Jeg har prøvd å gjøre alt klart i dag, da flyet mitt går allerede 07:20 i morgen tidlig. For en gang skyld har jeg pakket lett som en plett, i en liten koffert. Jeg er den som vanligvis kommer med to svære kofferter for en helgetur. Well, not this time! Jeg får heldigvis sovet med Billy i natt (kjæresten er på jobb i Oslo hele uken) før jeg skal levere han til pappa i morgen tidlig. Hadde han bare visst at han skal på tidenes sleepover med Linus i morgen, så tror jeg han hadde vært helt turbo nå! Jeg kan i hvert fall dra avgårde med god samvittighet. Jeg må se å legge meg allerede nå, jeg! Natta fine. Takk for at dere følger meg ♥

/.. I’ve tried to get everything ready for tomorrow cause my flight is quite early. For once I’ve packed light (I’m usually the one who shows up with two large suitcases for a weekend away haha) and now I’m all set! My boyfriend is out of town this whole week for work, so I’m super happy that I at least get to sleep with Billy tonight. I decided to drop him off at dad’s place tomorrow instead of tonight, despite the fact that I need to get up like an hour earlier haha. If he only knew that he is going to a sleepover with Linus (my dad’s dog) he would go cray-craaay! Well, I gotta go to bed early tonight. Sleep tight lovelies! Thank you for following me. Xx

33 Responses to Going on a business trip ✈

 1. Gleder meg og er spent på hva du lanserer denne høsten ?‍??? Er ideen på prosjektet ditt fra starten eller er den et samarbeid med andre? Bloggen din er en fryd å lese på iPhone 8 Plus ? iPhone 4 derimot vil ikke bloggen din laste sidene lenger ? Noe for teknisk å tenke på, haha ? Skal se deg når du kommer på God Kveld Norge ?

  Cath er rå på å ta bilder, btw ?

  • Takk Jarle 😀 Det største prosjektet er meg selv 100%. De to andre er prosjekter i samarbeid med andre 🙂 SÅ gøy å høre at det er bra å lese bloggen fra iPone 8! Visste ikke det var kommet en gang.. Skal ta det videre 😉 Og ja, følg med på god kveld norge! Jeg gir beskjed når jeg vet når det kommer. Ha en fin kveld!

 2. Sååå brun og fin!! Har du på selvbruning her eller er fargen naturlig? 😀 Når kommer forresten innlegget om hvilke sminke du bruker?<3

 3. Er utrolig nysgjerrig, gleder meg til å få høre om prosjektene dine! Når kommer svarene på Q&A ut?

 4. Må bare få si at så fin som du var på håret her har jeg aldri sett deg! Og du har vært MYE fin på håret, haha! <3

 5. Hei! Jeg lurte på hvilken str og modell den svarte ysl-veska di med gull hardware er? Den eneste jeg finner som ligner er den store envelope-veska, men den ser så mye større ut, hehe! Klem

 6. Hei, jeg lurer på hva du tenker om kosmetiske inngrep og hvilken holdning du har til dette? er dette noe du kunne ha gjort selv?

  Mvh
  Emilie

  • Hei Emilie! Jeg tenker at når det kommer til kosmetiske inngrep, er dette helt opp til hver enkeltperson, og ikke minst en privat og personlig sak som ingen andre trenger å ha noe formening om. Jeg forstår for eksempel ikke at store profiler går ut og bekrefter hverken det ene eller det andre de har fikset på, da dette kan påvirke lesere som ser opp til vedkommende, til å tro at de også trenger å fikse på det samme. Det er alt jeg har å si til den saken 🙂 Om noen så ønsker å fikse på noe, synes jeg det er noe de skal finne ut av helt selv.

 7. Hei 🙂 Så en instastory av at du hadde kjøpt/fått Elixirprodukter! Hadde vært skikkelig spennende å høre hvilke produkter du bruker og hva du syns, om det er noen du vil anbefale videre osv. Har selv en del av produktene, men er interessert i å prøve fler.

 8. Vakre, herlige Eirin! Vet du hvor man kan kjøpe tilsvarende bilde som hang på veggen som du Snappet????? Noe sånt må jeg ha!!! Eller er det kanskje ikke et bilde? Det er en fryd å følge deg:D

 9. Skjønne Eirin! Hvor er den hvite buksen/jeansen du hadde på i dag fra (i Ålesund), på snapchat? Den var superfin 😀

Follow @ Instagram