Adlinks

Jeg lurer på om jeg ‘jinxet’ blåmandagen litt da jeg tok på meg en blå velour dress i dag. For i dag føler jeg nemlig at jeg har levd i bakvendt-land hvor alt går an.. Og da ikke på en positiv måte! Dere vet de seige dagene hvor alt går til h***. Vet ikke om jeg skal le eller grine! Alt fra tekniske problemer, til at jeg har ødelagt kameraet, til at e-posten av en eller annen grunn verken kan motta eller sende ut mails. Bahhh! Håper dere har hatt en bedre start enn meg!

I wonder if I jinxed blue Monday by wearing this blue velvet suit, cause today everything that could go wrong went super wrong! Haha.. I broke my camera, experienced a ton of technical issues with the blog, my e-mail won’t receive or send out e-mails… I mean, come on! Hope you’ve had a better start to the week!

Blue velvet blazer: HERE
Matching pants: HERE

.. Oppi alt av uflaks og uheldigheter på denne blåmandagen, er det i hvert fall én positiv ting opp i det hele. Dette antrekket! Det er uten tvil den fineste dressen jeg eier. Også er den så komfortabel at jeg kunne nesten brukt den som home wear.. Til fest er den fin uten noe under, mens til hverdags foretrekker jeg å ha en bluse eller topp under. Like lekker til hvite sneakers som til høye hæler – snakk om å ta et antrekk rett fra hverdag til fest! Nå har jeg vært klistrert til dataskjermen i alt for mange timer, og det er på tide å få noe kvelds i magen. Jeg starter uken på nytt i morgen. Ha en fin kveld!

/ Despite all the bad luck at least there’s one positive thing. This suit! It’s so cool and I love the velvet fabric. I could seriously use it as home wear! Styled with only a pair of heels it’s perfect for party occasions, and in the everyday life with a top underneath and a pair of sneakers.. Well, I’ve been stuck to my computer screen for too many hours, and it’s time to have one last meal before I’m heading to bed early. I’m starting my week all over again tomorrow! Sleep tight lovelies.

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Blue velvet monday

Comments are closed.