· A breath of fresh air in the hallway ·

Jeg har begynt å leke meg litt mer med farger i leiligheten, og da jeg fikk øye på dette rosa lerretet var jeg solgt. Jeg så det først på Kremmerhuset sin Insta-story, og jeg ringte rundt til alle butikkene for å høre om de hadde det inne. Jeg måtte vente noen dager før jeg endelig fikk en telefon om at det var kommet i butikk, og da dro jeg og kjøpte det med en gang. Veggen i gangen fra første til 2. etasje er veldig stor og har føltes naken lenge. Dette gir nytt liv til leiligheten!

/ I’ve started to play more and more around with colours in my apartment, and when I saw this pink picture I just had to get it. I called every store in town to check if they had it in stock, and eventually I found it. I’ve always felt like the big wall in my hallway from first to second floor has been kind of naked, but not anymore!

. . .

Helgen er her for fullt, og jeg har hatt verdens deiligste lørdag. Regnet har plasket ned, og det ble en lang morgenstund før jeg dro ut på litt interiør-shopping. Jeg elsker at vi har H&M Home i Bergen, og de har fått inn såå mye fint til høsten nå. Jeg tenkte å vise dere hva jeg kjøpte med meg hjem i løpet av morgendagen. Jeg fant blant annet et nytt sengeteppe, ullpledd til sofaen, nydelige puter i skogsgrønn velour og mer.. Jeg elsker å oppdatere interiøret etter sesong, og nå som høsten er like rundt hjørnet er det på tide å bringe frem ull, stearinlys og koselige elementer til sene, mørke og kalde kvelder!

/ Weekend is here and my Saturday has been just perfect. The rain is pouring down and I enjoyed a slow morning at home before I headed out for some interior shopping! I’m so glad we have H&M home i Bergen, I love everything they got in stock right now. I ended up buying quite a lot, and I will show you everything tomorrow. I love changing the interior by season – now It’s time to make it cozy for fall. Can’t wait to spend cold and dark evenings in my apartment!

You can get the picture HERE.

Planene mine for lørdagskvelden var egentlig å dra ut, men når været er som det er kjenner jeg at det siste som frister er å tusle rundt i byen å fryse til langt på natt i regnet. Jeg endret med andre ord planene, og nå kom jeg akkurat hjem til M istedenfor! Jeg har hoppet i joggisen, håret er dratt bak og opp i messy byn, nachos står i ovnen, stearinlysene er tent, og jeg er klar for rolig kveld i sofakroken med Skal vi danse og film. Det er koselig, det! I morgen kommer Cath over til meg og det gleder jeg meg også til. For en deilig helg, akkurat om jeg foretrekker den! Håper dere koser dere, hva enn planene er ♥

/ My plans for tonight was to go out with my friends, but to be honest that’s the last thing that’s tempting when the weather is so bad. In other words, I changed my plans, and now I just arrived at my boyfriends house. I got my jeans off, sweats on, hair in a bun, nachos is in the oven, the candles are burning and I’m super ready for a cozy Saturday night in the couch instead. I couldn’t have asked for a more relaxing weekend! Hope your enjoying it as well, whatever you’re up to. Xx

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Interior│pink cactus

 • Sandra
  Heisann! 🙂 Bare lurer på hvor i Bergen H&M home er? 🙂

 • Bildet var veldig fint ? Hva er det du liker så godt med kaktuser? ? Er det noe i leiligheten din du ikke er fornøyd med og vil forandre på fremover? Bruker du Apple Pencil til den nye iPad Pro 10.5″? Ha en fin søndag, Eirin ?‍??

  • Jeg elsker kaktuser fordi de gir et kult uttrykk i interiøret, og for meg som reiser en del til tider er de også veldig lettstelte 🙂 Jeg bruker apple pencil til ipaden, ja! Ellers når det kommer til interiøret i leiligheten, er jeg stort sett fornøyd med alt. Foruten veggen i gangen, skulle gjerne gått for en annen farge enn den jeg har nå. Vi får se hva det blir til 😉 God søndag!

 • Susannecasandra
  Dette bilde var kjempe fint 😉
  Hørtes ut som du fikk en fin lørdag 🙂
  Håper du får en like fin søndag i dag 🙂

 • Aurora
  Hei, så fresht og lekkert det ble! Elsker leiligheten din, og elsker høsten hvor man kan tulle seg inn med te/kaffe/kakao på sene regnkvelder i Bergen. Lurer på hvor i Bergen de har H&M home? er ganske ny i byen og har ikke sett noe til det 🙂

 • Diana
  Hvor i bergen ligger h&m home? 🙂

 • Victoria
  Hei!
  Du har et så fantastisk fint hjem Eirin:)
  Lurte på en ting, hva heter hårfargen din?
  Har du bare stripet ditt naturlige hår eller bruker du farge?
  Du er et forbilde:)
  Mvh
  Victoria

 • Margrete
  Stilig taklampe! Hvor har du kjøpt den?

Comments are closed.