A yummy lunch in the most beautiful surroundings

My kind of everyday style.. 

Bag: YSL
T-shirt: H&M
Sneakers: HERE (adlink)
Shearling jacket & skirt: Zara
Sunglasses: Céline

· Casual wear & yummy lunch in beautiful Paris ·

Good mandag! Klar for en ny uke? Jeg satt og kikket litt tilbake i arkivet mitt på dataen i morges, og da kom jeg over disse bildene fra Paris. Jeg kan ikke tro at jeg har glemt å dele dem! Jeg hadde verdens beste tur med Vichy, og denne lunsjen i de vakreste omgivelsene glemmer jeg aldri. Paris er en av de vakreste byene jeg vet om, og jeg tar med meg inspirasjonen derfra inn i den nye uken. Passet blir likevel ikke liggende lenge, for jeg reiser på en aldri så liten tur til Barcelona på fredag! Der blir jeg i 5 dager, og jeg gleder meg stort. Ukens motto: hair in a bun & get shit done! Nå er det bare til å henge i med alt fra to-do’s til gode oppdateringer slik at jeg kan reise med god samvittighet. Det blir ren ferie, og jeg gleder meg masse. I dag står jobb og trening på agendaen, før jeg skal ut med familien å spise middag. Gratulerer med dagen til min kjære, fine og flotte lillesøster. Hun fyller hele 17 år i dag

// Happy Monday-yaay! Ready for a new week? I was looking through my archive on my computer this morning, and I noticed that I haven’t shared these pictures with you yet.. Like what! I had the best trip to Paris with Vichy and I’m missing it already. I’m definitely bringing my inspiration from the trip into the new week. Paris is without a doubt one of my favorite cities! My passport won’t lay still too long though, because I’m heading to Barcelona on Friday! A quite spontanious trip.. Motto for the week: hair in a bun & get shit done! I’m gonna work extra hard this week so that I can enjoy my trip with the best consciense. Today I’m having a lot of work on my agenda, and tonight I’m going out for dinner with my family. Happy 17th birthday to my sweet sister!

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Paris│Monday throwback

 • Susannecasandra
  Her var det mange fine bilder 🙂 Paris virker så en så fin by 🙂 gratulerer så masse med dagen til lillesøsteren din 🙂 håper ho får en fin dag 🙂

 • Susannecasandra
  Hvor er solbrillene på snap fra ?:)

 • Så fina bilder! Jag ska också till Barcelona snart. Vart i Barcelona ska du? Jag ser mest fram emot resan för att kunna ta fina kort, haha. 🙂

 • Gud det ser helt magiskt ut. Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 • Marte
  Hei!
  Noen tips mens du er i Barca:
  Dra til Skybaren på Grand Hotel og kjøp en Cosmopolitan – nydelig utsikt over byen
  Baren Creps al Born hvor du kjøper en digg cocktail mens du setter deg ved bardisken og ser på mens de lager den – stemningen her inne er helt fantistisk!!
  Skybaren på W Hotel mens du nyter solnedgangen

Comments are closed.