· On Sundays we bake ·

God søndagsmorgen. Håper dere har hatt en fin helg, og at dere har sovet godt! Jeg fikk 8 gyldne timer på puten i natt, og holdt meg hjemme lørdagskvelden. Det gjorde godt kjente jeg, og i dag våknet jeg uthvilt med nytt giv. Deilig! Jeg fikk lyst på noe mettende, sunt og godt til frokost – da ble det hjemmelagde rundstykker basert på cottage cheese, havegryn og egg. Jeg lagde mange slik at jeg har til uken, som forsåvidt er mer hektisk enn søndager!

// Happy Sunday. Hope you have enjoyed the weekend! I got 8 golden hours of sleep last night and damn it did me good. I felt so rested and fresh when I woke up this morning for a change! I decided to make yummy, easy, filling protein buns for breakfast. Now I have buns for the new week as well!

· The recipe (10 protein buns) ·

4 egg / 4 eggs
En klype salt / A pinch of salt
375 g cottage cheese  / 375 g cottage cheese
1 ts bakepulver / 1 tsp baking powder
375 g havregryn  / 375 g oats
Sesamfrø / sesame seeds

❥ It's 12.5 grams of protein in each bun!

· This is how you make them ·

Jeg har delt oppskriften med dere før, men denne gangen gjorde jeg litt endringer og rundstykkene ble både bedre og mer proteinrik. I tillegg er det favorittoppskriften min, så jeg deler den med glede flere ganger! Ha alle ingrediensene over i en bolle (spar sesamfrøene til pynt). Kna deigen godt sammen med hendene, til den blir smidig og fin. Del opp ca. 10 runde rundstykker. Rundstykkene stekes på 200 grader i ca. 25-30 minutter til de er gyldne.

// Mix all the ingredients together in a bowl with your bare hands until you get this smooth and soft dough. Split the dough into 10 pieces and make round buns. Add some sesame seeds to them, and bake in the oven for about 25-30 minutes on 200°C until they get golden and nice. Enjoooy!

Relax & enjoy your Sunday.

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Sunday│breakfast buns

 • Susannecasandra
  Å disse er så gode 🙂 men må prøve med denne nye vrien 🙂
  Ha en kjempe fin søndag 🙂

 • Åh disse ser super herlige ut! Tror du de egner seg for å fryses? Ha en herlig søndag, klem❤️

 • Sååå deilig! Jeg tok meg litt tid og gjorde meg for en gangs skyld litt flid med frokosten.. Tror det er en del venninner som ble misunnelig da, hah! Det er såå godt med en skikkelig frokost på en søndag altså <3 Håper du har en nydelig dag!

 • Astrid
  Jeg prøvde det engang, men det ble masse cottage chesse klumper inni noe som ikke så veldig fristende ut. Visper du cottage chesen først eller for å få ut klumper? God søndag til deg ?

 • Stine
  Lagde disse i går kveld, og spiste til frokost i dag tidlig! Så deilig og ikke minst lett å lage. Har aldri hatt helt sansen for cottage cheese før nå, men disse skal garantert lages igjen!
  Ha en fin mandag <3

 • victoria
  Hei 🙂 Vet du kalori innholdet i ett rundstykke? 🙂

Comments are closed.