· Ready for 3 lovely days in Paris ·

God morgen søte! Sovet godt? Hvis ja, I wish I could say the same.. Jeg sover alltid urolig natten før jeg skal på reise, fordi jeg er så redd for å forsove meg eller glemme noe. Etter x-antall kaffekopper denne morgenkvisten, føler jeg meg likevel klar for avreise til vakre Paris. Nå har jeg gledet meg i mange uker! Jeg reiser i samarbeid med Vichy, og har en spennende og innholdsrik tur foran meg. Gleder meg til å ‘pakke’ dere med meg i kofferten min!

// Good morning sweethearts! Slept well? If yes, I wish I could say the same. Somehow I always sleep bad the night before I’m travelling, because I’m so afraid to sleep in or forget to pack anything important! But still, after x-amounts cups of coffee this morning I feel really excited and ready for Paris! I’m traveling with my client Vichy, and I can’t wait to pack you with me for the journey. The agenda is tight, but it seems so much fun though!

• • •

Når jeg tenker på Paris, tenker jeg på den klassiske skinnjakken, mørke solbriller, rød leppestift, en beige trenchcoat i deilig ullblanding, den klassiske Louis Vuitton vesken min, støvletter, kamera, hatt og selvfølgelig – duften av CHANEL N°5… Du får det ikke mer ‘parisian’ enn det, tenker jeg!

// When I think of Paris, I think about the classic leather jacket, a dark pair of sunnies, red lips, a beige trench coat in a lovely wool mix, my Louis Vuitton bag, suede leather boots, camera, a cool hat and of course – the scent of CHANEL N°5… It doesn’t get more ‘parisian’ that that!

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Oui oui mon cheri ✈

 • AH
  Kos deg i Paris vakre Eirin! Men jeg tror det blir litt varmt med kåpe nå. To venninner av meg var der nede nå akkurat og gikk i t-skjorte og kjoler. Jeg bor selv i London og her er kåpen for lengst pakket vekk!
  Men solbrillene får du nok garantert bruk for, kos deg!

  Stor klem

 • Lovely! Have a wonderful trip!
  I am going to Paris next week, I can’t wait 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

 • Siri
  Ååå jeg misunner deg!! Ser du har tatt med Olympuskameraet. Bruker du dette mye enda? Vet ikke om det passer meg helt da jeg ønsker et kamera jeg kan bruke litt til alt med grei kvalitet.

  Vurderer å få meg et da jeg synes fargene blir så utrolig fine med det, samtidig som det ikke er svindyrt 🙂

  • Hei Siri! Jeg pakker det alltid med meg på ferie / reiser med sightseeing. Er veldig praktisk når man vil ha et lett kamera 🙂

 • Susannecasandra
  Her var det mye fint 🙂 gleder meg til å følge deg i Paris 🙂 masse god tur

 • Kamilla
  Åå hvor er ullkåpen fra? 🙂

 • Susanne
  Hvilket merke er den Louis Vuitton vesken der? 🙂

  Du er en stor inspirasjon, og jeg setter veldig pris på bloggen din!

  Klem

 • Meg
  Nettopp vært der, var helt fantastisk. Versailles og Monsieur Bleu er verdt et besøk.

 • Savner Paris noe så inderlig. Var der for snart to år siden. Og det var så vanvittig fin by.

 • Meg
  Hei! Så på mystoryen din (fra du var/er i Paris) at du hadde en veldig fin farge på neglene, vet du hva fargen heter og hvilket merke det er fra? Tusen takk for svar, og kos deg masse 😀

 • J
  Hei, Eirin! 🙂

  Håper du har det kjempefint i Paris! Lurte på om du hadde mulighet til å lage et innlegg av de to nydelige blusene du har på deg på Snapchat-storyen akkurat nå? Både den rosa toppen og den blå var så fine på deg!

 • TonjeBuan
  Hvor er den nydelige badedrakten du hadde på snapstoryen din, fra? Den var helt utrolig rå???

 • Hvor er den hvite kofferten din fra? 🙂

Comments are closed.