Annonse

❥ It’s the big Nelly shoe week

Jeg tipper jeg ikke er alene om å ha sko-dilla.. Denne uken er det den store skouken hos Nelly! Jeg skulle egentlig vært på et inspirerende skoevent med dem tidligere denne uken, men hadde dessverre ikke anledning til å reise til Oslo. Da får jeg heller la meg inspirere av de fine kampanjebildene! Jeg har plukket ut litt favoritter fra NLY brands, nettopp fordi dere får 25% rabatt på alle sko fra kolleksjonen ut uken. Perfekt til vårgarderoben!

· Get 25% off with the code ‘nlyshoes25’ on all NLY shoes ·

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “· Get ready for spring ·

 • Susannecasandra
  Her var det kjempe mange fine sko 🙂 du er ikke aleine om å ha sko dilla. Hehe:)
  Håper du har det litt bedre nå 🙂
  Ha en fin kveld

 • s
  Jeg lurer på hva du synes om kort hår vs langt hår? Har selv hatt langt hår i alle de år, men vurderer nå å klippe meg skulderkort! Er bare så redd for å angre meg!

  • Hei! Jeg personlig trives best med kort. Men det er jo veldig individuelt 🙂 Jeg føler jeg ser mer ‘stelt’ ut til enhver tid, og synes det er veldig klassisk! Håret vokset jo ut igjen om du skulle angre 😀

 • Caroline
  ?? Hvor finner jeg de rosa/peach ankel støvlettene på det store single bildet? Finner ikke på nelly?

  • Caroline
   Never mind! De var for åpenbare til at jeg fikk øyet på de?

 • Marthe
  hvorfor funker ikke nelly koden?

Comments are closed.