· When you’re craving something salty ·
Det var i New York for noen år tilbake jeg ble introdusert for edamebønner for første gang, og jeg husker jeg synes det var såå godt. Det smaker nesten litt som store sukkererter, bare ikke like søtt! Edamebønner (eller soyabønner om du vil) er faktisk den mest fullverdige, vegetabilske proteinkilden du kan spise. It’s a win win! Jeg kjøper det på Meny eller Rema 1000, og der finner du bønnene i frysedisken. På under 5 minutter kan du lage deilig, sunn snacks!
// Back in New York a few years ago I got introduced to edamame beans for the first time. I remember liking it so much that I made it right away as soon as I got back to Norway! It tastes kind of like snow peas but not that sweet. Did you know, it’s the most empowered vegetable protein source you can eat?
❥ How I like my beans ↓
Fres medamebønnene i fryst tilstand 2-3 minutter i en stekepanne med litt kokosolje. Før servering, strø over maldonsalt og spis med en gang! Jeg synes de er best varme, rett fra stekepannen. Jeg personlig spiser ikke skallet, men skiller ut bønnene med tennene. Det er suuuperdigg som snacks! Mmm..
// Fry the frozen edamame beans in a pan for about 2-3 minutes with a little bit of coconut oil. Before you serve, add a good pinch of Maldon salt. Personally, I prefer eating them right away while they’re still hot! I don’t eat the shell but I remove the beans with my teeth. Super yummy snacks!
Dette vill jeg prøve , du er så inspirerende på mat fronten 🙂 Ha en fin tirsdag