fbpx

       

Good morning and happy friyaay from this little fluffball! Jeg kommer ikke over disse bildene av Billy etter at han hadde fått seg en splitter ny klipp hos hundefrisøren nå nylig. Jeg er så glad han ikke røyter noe som helst, men det krever selvsagt like hyppige frisørbesøk som det gjør for meg når det kommer til å holde sveisen i sjakk! Etter mye prøving frem og tilbake har jeg endelig funnet en fast hundefrisør som virkelig er dyktig, så hvis du bor i Bergensområdet kan jeg virkelig anbefale Rayza hos Diva Hundefrisør Dog Spa & Grooming, som du finner på Buddy Sartor. Hun er knallflink, supersøt, og har nå også tatt kurs i ‘Cosmetic Teeth Cleaning’ som fjerner tannstein uten hverken narkose eller medisiner for de firbeinte. Det skal jeg benytte meg av når det er tid for det.. Hun har også en liten malteser, og jeg tulller ikke når jeg sier at Billy har suuuupercrush, haha. Men nok om det! Både Billy og jeg er superklar for helg, og i dag er det mye forskjellig på agendaen. Men mest av alt gleder jeg meg til tapas og spillkveld hos Cath i kveld! Hva er deres planer for fredagen? ♥

// Good morning and happy friyaay from this little fluffball! I can’t get over these pictures of Billy after his haircut at the groomer. I’m so happy he doesn’t shed anything at all, but that means he needs a haircut just as often as myself haha. After trying out a lot of different saloons I’ve finally found the one, and I’m so happy. Rayza at Diva Hundefrisør Dog Spa & Grooming, is just amazing and so kind and sweet! She also has this little maltese girl and I swear Billy got a huuuge crush on her. I’ve never seen him into other girls until he met her haha.. So sweet to watch, even though she don’t care! But enough dog talk. Who’s excited for the weekend? Yaaay! My agenda is full today, but what I’m mostly looking forward to is tapas and game night at Cath’s place tonight!

29 Responses to Fridayayayay

 1. Herlig! Takk for tips om frisør, det har jeg lurt lenge på. Min Bilbo har ikke røytet i det hele tatt, før for sånn 2 måneder siden. Nå er det helt anarki med hundehår OVER alt. 😛

 2. Skal bare sette på The Intern her hjemme, med litt popcorn og annet digg 🙂 Men du, jeg lurte på en ting. We Heart It kontoen din er så utrolig bra og fin! Jeg elsker weheartit, men er det noe man kan tjene penger på? Spør deg fordi jeg vet du har mange følgere, men jeg skjønner ikke helt om weheartit er som blogg osv når det kommer til å få betalt… Ha en kjempefin kveld!

 3. Heisann!
  Må bare få si at du e ei fantastisk dame å æ blir veldig inspirert av dæ.
  Har lenge vært på leiting etter et enkelt svart sengesett. Lura på kor du har vært så heldig å funne det?
  Stå på! Du e ei tøffa!

 4. Så søt Billy er. ?. Gjort ferdig en treningsøkt (leg day), nydusjet og klar for senga. Ha en fantastisk helg. Klem

 5. Det er veldig vanskelig å finne frem til eldre innlegg som oppskrifter gjennom kategoriene dine på bloggen. Kanskje du kunne fikset det? 🙂

 6. Hei Eirin! Trist at du fronter tannrens uten narkose! Også kaldt cosmetic teeth cleaning! Man får på ingen måte vurdert tilstanden på tenner og tannkjøtt uten å legge dem i full narkose! Det folk velger å gjøre da er å fjerne tannstein for utseendes skyld, og ikke for å bekrefte/utelukke sykdommer! Ved narkose kan man tidlig finne sykdommer og vurdering av tanntrekk ved å feks måle lommer i tannkjøttet og ved å se på røntgenbilder og med spesielle instrumenter! Tannrens er så utrolig viktig, ikke bare pga fjerningen av tannsten men også for røntgen, måling av lommer og full undersøkelse!

Follow @ Instagram