I samarbeid med Adlibris

D53A1865
D53A1651

· En liten idé til hva som kan ligge under juletreet ·

Lille lesebrettet som jeg har blitt så glad i siste året, og som har vært med meg jorden rundt på utallige reiser.. Dette var aldri noe jeg tenkte over at jeg trengte, før jeg fikk det. Jeg tenker dette kan være den perfekte julegaven til den som ‘har alt!’ Akkurat nå ringer Adlibris julen inn med et fantastisk tilbud som jeg tror vil falle i smak hos enten deg selv, eller hvem som helst egentlig – både han og henne. Å lese en bok fysisk skal jeg innrømme er noe helt for seg selv, men noen ganger er det mer praktisk med et lesebrett. Letto lesebrettet er syltynt, og sklir rett ned i vesken eller kofferten uten å stjele plass.

D53A1794

D53A1824

· Et hyggelig juletilbud til dere ·

Ut desember har Adlibris tilbud på Letto lesebrettet til kun 950,-. Og ikke nok med det, men du får også 11 e-bøker med på kjøpet (!!) til en verdi av 2483,-. Her inngår blant annet en bok jeg selv har på mitt fra før, Paris for én av Jojo Moyes, samt alle disse bøkene av høy kvalitet. Det er verdt å merke seg at første mann til mølla prinsippet gjelder, da det kun er lagt ut et begrensett antall i kampanjen. En liten gaveidé som jeg vet mange ville satt pris på ♥

D53A1629

.. Nyt førjulstiden ♥

Previous Post
Next Post

25 thoughts on “· Et juletilbud til dere ·

Comments are closed.