Processed with VSCO with f2 preset

↓ ↓ ↓

IsaDora holiday-002

. . .

Gjennom hele desember kommer Stylista i tradisjons tro til å kjøre julekalender, til glede for dere gode og trofaste lesere som titter innom her hver uke. Vi setter så uendelig stor pris på dere, og da snakker jeg for alle i Stylista gjengen ♥ I år har jeg fått æren av å åpne selveste julekalenderen, og bak dagens luke skjuler deg seg to deilige produkter fra Elisabeth Arden. Intense Hydrating Cream, som gir intens fuktighet og styrker hudens naturlige forsvar – denne kremen reduserer også synligheten av fine linjer, og gir huden et yngre og freshere utseende. Det andre produktet er en Hydrating Antioxidant Spray, som gir umiddelbar og varig økning av fuktighet. Denne inneholder blant annet kraftige antioksidanter og fuktighetsbevarende ingredienser.

D53A4728-002

· Hva er Elizabeth Arden PRO’s “The Skin Health & Beauty Pyramid” filosofi? ·

1. En guide til optimal hudhelse
2. Kosttilskudd
3. Sjampo

Svar det du mener er rett med e-postadresse og fullt navn i kommentarfeltet, så vil vi trekke en heldig vinner av første luken i årets julekalender. Ønsker dere masse lykke til, og en fortsatt koselig første dag i desember. Håper dere nyter hver eneste dag denne måneden! Mange klemmer fra meg ♥

Previous Post
Next Post

354 thoughts on “Luke 1│Stylista julekalender

Comments are closed.