D53A0612-001

D53A0572

D53A0518

· Believe in the magic of Christmas ·


Get in the spirit and listen to my Christmas playlist here

God morgen fine ♥ Det er nesten litt uvirkelig at det er 1. desember i dag. Da jeg våknet måtte jeg nesten klype meg selv i armen! Jeg skrudde på julelisten min for fullt og tok meg en lang dusj før frokost. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg gjerne skulle våknet opp i pyntet leilighet med juletre og alt, men om tre dager kan jeg jo det. Her på hotellet i Shanghai har de faktisk pyntet som bare det, med reinsdyr og et gigantisk juletre i lobbyen, samt små dekorasjoner overalt. Michael Bublé går i ett på spillelisten min, og det er ikke annet å gjøre enn å glede seg over denne ekstremt koselige måneden! Når jeg kommer hjem til meg selv er jeg klar for julebakst, deling av oppskrifter, juleverksted og hyggelige besøk.. Jeg føler meg som et lite barn denne måneden! Følg med på bloggen senere i dag, for jeg har nemlig fått æren av å åpne Stylistas julekalender. Iiiih! Dere kan vinne flotte premier hver eneste dag hos oss ♥

// Good morning sweeties. I can’t believe it’s the 1st of December today! I almost had to pinch myself when I woke up just to see if it was true. This is my favorite time of the year, and the first thing I did this morning was to put on my Christmas playlist and sing to Michael Bublé’s Christmas songs! I just love them.. I honestly wish I woke up in my own bed with my my own Christmas tree in the livingroom and everything, but hey – I can in three days. Here at the hotel they have acutally been very good at decorating with everything from reindeers to trees, and that helps me getting in the right spirit! Xx

D53A0557

D53A0605

.. It’s the best time of the year ❄

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “· 1. desember ·

Comments are closed.