Reisen er sponset
Hong Kong  D53A0382

D53A0414

D53A0428

D53A0400

D53A0489   D53A0445

D53A0483

D53A0470

D53A0493

Hong Kong-001

D53A0453

· A day in Hong Kong through my lens ·

Jeg lovet dere et stort bildedryss fra Hong Kong, og her har dere det. Jeg kunne gått rundt i timesvis med kameraet rundt halsen og kapret alt fra små øyeblikk til flotte ting, detaljer og mennesker! Om ikke sitte på en benk og bare observere.. Jeg føler at bildene snakker for seg selv, og gir et godt innblikk av hvordan jeg opplevde Hong Kong på en dag. Etter dette har vi beveget oss videre til Schenzhen, og nå befinner jeg meg i Shanghai som er siste stopp på reisen. Her blir vi i tre dager, og jeg har allerede mye mer på lur som jeg skal dele med dere.. Denne reisen har vært helt unik. Håper dere liker bildene ♥

// I promised you a whole bunch of photos from Hong Kong, and here it is. I could walk around four hours just capturing moments, details, pretty things and people. Or even better, just sit on a bench and do people watching for a whole day! I really feel like these pictures speak for themselves, and how my one-day experience in Hong Kong was. Now we have travelled further, and I’m currently in Shanghai. This is our last stop in China, and we’re staying for three days.

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Hong Kong│A whole new world

 • Maren
  Så utrolig mye fantastisk det må ha vært å se og oppleve! Skikkelig stemningsfulle bilder, som alltid! Sittet og kost meg med boken din i dag, den er så fin. Kos deg de neste dagene <3

 • Susannecasandra
  Disse bildene var kjempe fine 🙂 er disse tatt med kamera på mobilen ?:)
  Gud får en fin opplevelse 🙂
  Men kan jeg spør hvor den stripete skjorta du viste på snap her om dagen er fra ?:)

 • Linnèa
  Hvilke kamera/ linse bruker du?

 • Margrete
  Nydelige bilder! Håper du koser deg!! Jeg har et spørsmål som ikke har noe med innlegget å gjøre: Hvilket av disse juletrærne kjøpte du? https://hageland.no/produktkatalog/jul/kunstige-juletraer?eComQuery=&storrelse=Over300cm Ditt var kjempefint! Har du tips til en fin julestjerne som kan henge i vinduet også?

 • Ann-Kristin
  Veldig fine bilder 😀 Lurer på hvor den grønne jakken din er fra, likte den veldig godt? 😀

 • Anonym
  Hei, Eirin!

  Jeg er en jente fra Kina, men har dårlig selvtillit, da jeg føler meg ikke så fin. Kanskje jeg kunne fått bedre selvtillit hvis du fortalte meg om hva du synes om mennesker fra Kina?

  Klem!

 • Emily B
  Okei, HVOR har du fått tak i de råkule(!!) armybuksene du hadde på snap idag?! Det må være de kuleste buksene jeg har sett EVER! 😀 åh, jeg elsker bloggen din ass, sjelden noe sted jeg finner mer inspirasjon enn her 😀 keep it up guurl! <3

 • Marte
  Sjekk ut bildene av Lady Gaga på vei til VS Fashion show!!! 😉 Hun har på seg jakka stylisten hennes fikk deg til å prøve i LA! Kuuult 🙂

 • Susannecasandra
  Kan jeg spør hvor den svarte jakka å den hvite genseren er fra?:) det du viste på snap 🙂

 • Melissa
  Hei Eirin <3
  Jeg lurte på hvilken ansiktskrem du bruker nå som det går mot kaldere tider? Sliter selv med tør hud og er på jakt etter en ny ansiktskrem! Store klemmer <3

Comments are closed.