fbpx

5 PM Wednesday, Los Angeles

D53A980411

· It’s black and gold – a timeless piece of jewelry ·

På mandag landet vi det viktigste og mest avgjørende møtet for det nye prosjektet mitt, som jeg kommer til å dele med dere til våren. Muligens røper jeg det allerede i desember! Jeg bobler over, og nå er jeg SÅ klar for å komme meg tilbake til norsk jord og bare jobbe, jobbe, jobbe.. Det har ikke blitt noe særlig til shopping her i Los Angeles, så etter møtet tenkte jeg bare søren heller. Nå kjører jeg til Rodeo Drive og kjøper meg Hermes armbåndet jeg har ønsket meg i evigheter – I deserve it! Så da ble det en ‘liten’, tidlig julegave til meg selv, og et symbol på noe veldig stort. Klassisk og fint, går til alt jeg har ♥ ..

// On Monday we landed a very important meeting for the business that I have been working on the past year. I will tell you all about it in the fall, maybe in December already! Well anyway, I was honestly so proud of myself and how far we’ve come with the company, so I decided to head straight to Rode Drive and buy myself the Hermes bracelet that I’ve been wanting for a decade. A nice ‘little’ gift and symbol that hard work pays off. It’s so perfect ♥ ..

D53A9815 (1)1

16 Responses to A symbol of hard work

 1. Du er så flink så dette armbånde fortjener du! Håper du forteller litt eller alt i desember 🙂 gleder meg sån til å høre hva du har jobba med ! <3

 2. Så utrolig vakker! Det har du virkelig fortjent! Gleder meg kjempe mye til vi får vite om det du jobber med nå, jeg er kjempe spent 🙂
  – Vårild

 3. Du er så heldig, og jeg er så misunnelig på alt du kan tillate deg og alt du får oppleve, MEN.. det er SÅÅÅÅ fortjent. <3

 4. Superfint, og veldig fortjent!! Herregud som du står på 🙂 Gleder meg til å høre om prosjektet ditt når du kan fortelle mer. Veldig spennende <3 Du er rett og slett helt RÅ!

 5. Åh, så fint! Og flotte deg, det fortjener du – du er så inspirerende, og du beviser gang på gang at det lønner seg å stå på. Gleder meg til å følge deg videre, og ikke minst til å høre om dette spennende prosjektet <3

 6. så utrolig vakkert! det fortjente du <3
  Håper du røper det i desember, jeg er såå spent på å høre om det!!

 7. Likte veldig godt armbåndet ditt, men aller mest symbolikken i det. Det er så fortjent og fin gave til seg selv. Hver gang du titter ned på på det så blir du minnet på ditt harde arbeid og får lyst å jobbe med det man virkelig brenner for? du er et råskinn Eirin, og “eg digge deg” som man sier her i Stavanger?
  Stor klem, og god helg!

Follow @ Instagram