adlinks

Julebordkjoler
Velurkjole, svart paljettkjole, gull paljettkjole, jumpsuit, ullkåpe, belte, strobing stick,
klokke, skjerf, body, svarte croco-hæler, hæler i gull, svarte boots 

♥ ♥ ♥

· It’s time to glam up for the party season ·

Julebord, fester, sammenkomster, julebesøk.. You name it! Vi går inn i tidenes party-sesong, og det er ikke alltid like lett å vite hva man skal slenge på seg for anledningene. Hvorfor ikke forebrede seg litt? I kveld pøser jeg på med inspirasjon med høy partyfaktor. Paljetter og velur er i vinden som aldri før, og jeg har spesielt lagt mine øyne på den grønne velurkjolen til et kommende julebord i desember. Så nydelig! Tilfør lekkert tilbehør, hopp i hælene, og legg på en fin highlighter – så er du all set! Maybelline sin globing stick er fast inventar i sminkevesken min. Den er perfekt til fest, og er like fin kvelden ut ♥

// Christmas parties, gatherings, visits.. You name it! We’re heading into the party season and I know it can be a struggle to find the perfect outfit for every occasion. Therefore I thought why not find some of my own party favorites and share them with you! The green dress in velour especially caught my attention, and I think I’m gonna order it for the Christmas party in December.. Just add some great accessories, a pair of heels and a highlighter and you’re set! ♥

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “Party season is ON!

  • Susannecasandra
    Her var det mye fint jeg likte også den grønne kjolen 🙂 skal på julebord snart så må vel komme i gang å få bestilt noe 🙂

  • Tone Beate
    Hei.Kva merke er paljettkjolane?

Comments are closed.