D53A4822

D53A4816

· This winter is going to be craazy, but I love it ·

I det ene øyeblikket er jeg innstilt på en rolig vinter hjemme, og jeg må innrømme at jeg hadde gledet meg litt til det. Men er det en ting jeg elsker høyt med jobben min, så er det at alt kan skje! Jeg liker å leve dag for dag, uke for uke, uviten om hva som venter neste uke. Plutselig ble det lagt inn en uke til Los Angeles i forbindelse med mitt eget, spennende og store prosjekt, og vipps så skulle jeg til Kina med en kunde. Iiiih! Så da blir det altså Oslo fra førstkommende søndag til onsdag, direkte reise til Los Angeles, hjem i 2 dager, og så til Kina i en uke. Jeg kommer hjem akkurat i tide for julebord med Cath og en god gjeng 3. desember, og deretter blir jeg hjemme helt frem til lille julaften før julefeiring og nyttårsfeiring i New York står for tur. Jeg blir nesten andpusten bare av tanken, men fy så takknemlig jeg er! Det blir så moro å ta dere med på alle turene ♥ Ønsker dere en strålende fredag og helg!

// In one moment I’m prepared for a quiet winter at home, and I gotta admit that I was kind of looking forward to it! But if there’s one thing I really love about my job, it’s the fact that it is so unpredictable and everything can happen! I live day by day, week by week, not having a clue what’s happening next. All of a sudden a trip to Los Angeles in conjuction with my own, big project got booked, and then I got a call about a trip to China with a client. Crazy! I’m heading to Oslo on Sunday, LA on Wednesday, China two days after I get home, and then I’m spending the days in december until 22nd at home, before we head to New York for Christmas and New Years. I’m so thankful for my life, and I can’t wait to bring you guys with me on all the trips! If you have hany tips, shoot!

D53A4799

D53A4819

In the end, we only regret
the chances we didn’t take

. . .

D53A4813-001

Previous Post
Next Post

46 thoughts on “Oslo, LA, China, NY ✈

 • Bianca
  Fy søren, du er inspirerende! Kos deg masse på turene, gleder meg til å lese om det 🙂

 • Susannecasandra
  Så spennende måned du har foran deg !:)
  Gleder meg til å følge deg på reisene dine 🙂

 • Lykke til Eirin! ? Blir spennende å se hva prosjekt det er og hvilken kunde du skal møte i Kina ? Har du planer om å ekspandere virksomheten din internasjonalt?

 • Anne
  Så utrolig spennende, Eirin! unner deg all suksess og heier på deg? det skinner gjennom hvor godt arbeid du gjør, ditt pågangsmot og at du brenner for det du driver med. Selv er jeg veldig opptatt av karriere, og jeg synes at det er inspirerende å følge deg. Fortsett med din gode jobb og vær den beste versjonen av deg selv? glede meg til å bli med på reisen?
  Stor klem!

 • Susannecasandra
  Jeg lurer på en ting skulle ikke du komme til Kristiansand å signere boka de? <3

 • Maren
  Gleder meg til å se bilder fra turene dine!!! <3
  Hvor har du kjøpt teppet som du har i stuen??

 • Julie
  Hei skjønneste! Når kommer svarene på spørsmålsrunden? <3

 • M
  Hvilken størrelse har du i den hvite strikkegenseren fra Ganni? 🙂

 • Oda
  Nå er jeg altså så spent på hva dette prosjektet ditt egentlig er! 😉 Når kommer du til å avsløre/si noe mer om det? (Beklager hvis du har skrevet noe om det tidligere, det har jeg i så fall ikke fått med meg). Apropos New York så er jeg og en venninne helt i planleggingsfasen på en tur dit neste høst. En god stund til, med andre ord, men jeg gleder meg allerede jeg 😀 God helg!

 • I am so happy for you and looking forward to all the posts:)

 • Så spennende!! Gleder meg til å høre mer om prosjektet ditt etterhvert!! Så gøøy 🙂 Du er jo helt RÅ og har virkelig en bra innstilling – i love it <3

 • Gina
  Hei, så nydelig kåpe, hvor er den fra? 🙂

 • H
  Du har så fin glød Eirin! Ønsker meg et nytt sminkeinnlegg. Tipper du har funnet noen nye favoritter siden sist og alt du anbefaler faller alltid i smak her 🙂 Ellers god helg til deg!

 • Anne
  Så utrolig spennende! Gleder meg til å følge deg på reise, samt finne ut hvilke prosjekter du sjonglerer med for tiden. Ellers må jeg bare si, du ser HELT fantastisk ut med ny klipp! Virkelig et godt trekk! Ha en deilig helg!

 • Lene
  kunde??

 • Kristin
  Veldig fin med kortere hår 🙂

  Lurer… har du ikke den nye valpen lenger?

  • Som jeg har skrevet i kommentarfeltet et par ganger så har vi dessverre ikke Brooklyn lengre. Han og Billy krasjet veldig og det ble enormt mye aggresjon, noe som begynte å prege personligheten til valpen. I samråd med terapaut og oppdretter besluttet vi å handle raskt og omplassere Brooklyn til et eldre par som ønsket han mer enn noe annet, og som kunne gi han 100% oppmerksomhet. Det har vært jævlig for å si det mildt og det har vært enormt mange tårer, men han har det bedre enn noen gang nå..
 • Julie
  Så gøy! Når får vi høre om prosjektet? 😀
  Å kunde gjennom hva? Det nye prosjektet? Haha
  Er sååååå nysgjerrig, herlighet!
  Håper du får en fin helg <3

 • Guro Norman
  Hvor er kåpen din fra? Veldig fin!

 • Johanne
  Hei! Hva skal du i Kina?

 • Masse lykke til, så spennende 🙂 Selv om du har røpet det litt for oss da, men vi holder tett vi!

 • God tur! Må bare si at det korte håret ditt er bare såååå nydelig! Du kler det så godt!!
  Klem Johanna <3

 • V
  Ah hørtes fantastisk ut, du er heldig som får reise så mye 🙂 Men når får vi vite hva det store prosjektet er, og hva mener du med kunde? Spennende!

  Ha en fin helg! Klem

 • Torunn
  Åh, så mye spennende du skal i høst Eirin! Å reise er det beste som fins. Jeg bodde i Kina en periode i forbindelse med studier, og det var virkelig en interessant opplevelse, litt utenom det vanlige! Du kan glede deg? Hvilken by skal du besøke? NY er jo også så herlig, er liksom en spesiell «vibe» der som man ikke får andre steder. Jeg har aldri vært der på vinteren dog, så gleder meg til å se bildene og tipsene dine når den tid kommer. Kos deg masse med alle eventyrene dine☺️✈️

 • stella
  Å så kjekt! Husk at i Kina, så er alt fra Facebook, Insta, Snap, Youtube, google blokket, og sikkert bloggen her også. så husk å laste ned en VPN, Astrill sin er god 🙂 God Tur

 • Emely
  å, så kult med så mye reising! Gleder meg til å følge med 🙂 Hvor i Kina skal du? Jeg studerer selv i Shanghai akkurat nå, bare å rope ut om du trenger tips osv! Digger forresten den nye klippen 😀

 • Hannah
  Super exciting Eirin! Can’t wait for us to take us with you on your journeys! Feel like I’m in your pocket <3 Can't wait to see what you've been working on, x

Comments are closed.