D53A2453-001

· My morning hour by hour ·

· 07:00 · Alarmen ringer, tid for en ny dag! Treningstøyet ligger klart, og morgenkaffen inntas.
· 07:45 · Jeg er på plass på treningssenteret og begir meg ut på dagens treningsøkt. Fin start på dagen!
· 08:45 · Jeg hiver meg rød som en tomat i bilen, drikker enten shake eller spiser en banan på hjemveien.
· 09:00 · Vel hjemme, hiver meg i dusjen, steller meg og slenger i meg litt frokost og kaffe.
· 09:45 · Ready, set, go! Jeg er ferdig trent, og dagen kan starte. Kontoret neste!

Good morgen! De siste ukene har jeg virkelig kommet godt inn i rutiner når det kommer til morgenøkter, og det føles fantastisk. For første gang på evigheter begynner jeg å se resultater, og jeg føler meg ti ganger lettere og sprekere i kroppen. For dere som er nysgjerrig på hvordan jeg skviser inn morgenøktene, så har jeg satt opp morgenen min time for time. Det er ikke alltid dagene er det samme, men som oftest er det slik! Ha en fiin dag ♥

D53A2444

...

// 07:00: My alarm goes off and I’m ready for a new day! I drink my coffee and get dressed for the gym.
07:45: I’m at the gym and ready to kick ass on today’s workout session. It’s like the best start on the day ever!
09:00: I’m done for today, jump in my car and drive home to shower while eating a banana or protein shake.
09:15: I’m home, I jump in the shower, get dressed, put on my face, and have breakfast + coffee.
10:00: Ready set go! All done with my morning workout, ready to start the day at the office.

Good morning! The past few weeks I’ve really gotten back to my good routines when it comes to working out in the morning. Finally, I’m starting to see results and I feel like a much better version of myself. It’s the best feeling in the world if you ask me! Many of you ask how my mornings looks like and how I make time to working out, so I simply just made a little hour by hour list for you. It’s all about making time – health first! Have a great day sweeties! Xx

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “Wake up and work out

 • Susannecasandra
  Så gøy med et sånnet innlegg 🙂
  Ha en kjempe fin onsdag 🙂

 • Emilie
  Skjønner at du klarer å «skvise inn» morgenøkter, når du ikke trenger å være på jobb før kl 10.00. For de aller fleste med «vanlige» jobber begynner arbeidsdagen kl 08.00. Mange får likevel til å trene før jobb, synes dog ikke dine rutiner er så veldig imponerende i sammenligning.

  • Jeg har da aldri sagt at mine rutiner er imponerende. Måtte jeg stått opp to timer før i jobben min hadde ikke det heller vært noe problem. Og ofte gjør jeg det også 😛 Blir ikke verre enn man gjør det til selv, så lenge man har en POSITIV innstilling 😀

  • Margrete
   Godt sagt, Eirin! Du gjorde det jo tross alt da du gikk på videregående 🙂 Veldig inspirerende innlegg!! Fikk lyst å komme meg på trening av å lese det

  • Hannah
   ❤️ Love your attitude Eirin, always an inspiration. And thank you for writing this! I have my own business too and feel guilty whenever I’m not working on it. You’ve made me see sense.You’ve made me see I can and should make time for my health and fitness! Thank you girly! 🙂 Hope you’re enjoying LA!

 • Therese
  Deilig å trene om morgenen, slik at man har hele dagen fri til å gjøre andre ting.

  Jeg må stå opp kl. 5 om morgenen, dersom jeg skal få trent og det er ikke så ofte jeg orker det.

  Et tips til deg er å trene hjemme fremfor treningssenter. Dersom du har noen manualer og en sykkel/tredemølle, kan du spare masse tid ved å trene hjemme. Jeg har trent hjemme fremfor treningssenter i over 1 år og jeg har fått en helt annen gnist for trening. Jeg følger et program som legger opp til 5 økter i uka og det varieres mellom 500 økter (så rekker ikke å bli lei). Det er bare tips da, dersom motivasjonen for å trene skulle dabbe av.

  • Det var godt sagt! Det går mye tid til å komme seg frem og tilbake fra treningssenteret, men det er noe med det å komme seg ut i nye omgivelser også 😀

 • Tina
  Kan du kanskje legge ut et treningsprogram for en typisk økt? 🙂 trenger litt variasjon!

 • Tine
  Hva trener du? 🙂 kan du sette opp en typisk treningsøkt? Trenger rett og slett bare litt ny motivasjon 🙂

  • Jeg trener en kombinasjon av cardio og styrke i hver økt 🙂 Starter feks med 30 min jogging eller intervaller, og deretter trener jeg 1-2 muskelgrupper. I dag trente jeg triceps og skuldre for eksempel!

 • Karen
  Tusen takk for Svar ang Label. M Diamond Dust Shampooen! Vet du hvor man får tak i den? ❤️

  • Mamma selger den i salongen sin her i Bergen (Cathrin’s Hårdesign). Ellers er jeg usikker! Søk litt på nett, kanskje den kan bestilles direkte fra nettsiden deres 🙂 ?

 • Hva trener du? 🙂

  • Jeg trener en kombinasjon av cardio og styrke i hver økt 🙂 Starter feks med 30 min jogging eller intervaller, og deretter trener jeg 1-2 muskelgrupper. I dag trente jeg triceps og skuldre for eksempel!

 • Så flink du er!! Du er super-inspirerende på alle fronter <3 Jeg håper jeg snart klarer å komme inn igjen i like gode rutiner. Humøret har vært litt så som så, men endelig ser ting litt lysere ut, og da blir gleden over andre ting større også. Gleder meg til å komme i rutiner med morgen-yoga igjen. Så deilig! Takk for litt mer motivasjon <3 du er gull!

 • Cathrine
  Når kommer svarene på spørsmålsrunden? 🙂 Føler vi har ventet i en evighet nå, så håper den kommer snart!

 • Benedicte
  Den svarte kåpa du har på deg på snap, hvor er den kjøpt? Så veldig fin ut!! ☺️

 • Dina Svenning
  Du la ut et outfit-innlegg for en liten stund siden der du hadde på deg noen svarte sko fra zara som du skrev du hadde kjøpt i Paris. Lurer på hvordan de er på størrelsen, om de er stor eller liten på størrelsen? 🙂 Vurderer å bestille de, setter stor pris på svar<3

Comments are closed.