D53A2363

.. I love my to-go mug ♥

Jeg elsker Stelton sine vakre kaffekanner, og jeg har siden jeg flyttet inn i den nye leiligheten kjøpt meg to stykker! Den store (1 L) tar jeg frem når jeg har besøk, mens den lille (0,5 L) bruker jeg på morgener hvor jeg kun trenger kaffe til meg selv. Det er som oftest på søndager når jeg kan sitte å nyte frokosten leeenge.. Da holder kaffen seg varm og god i evigheter, og dessuten føles det litt mer luksus på morgenkvisten enn rett fra kaffekannen synes jeg!

// I love Stelton’s beatiful coffee jugs and since I moved into my new apartment I actually got two of them. I got the 1 liter jug in white that I use when I have guests, and the 0,5 liter jug in black when I only need to make coffee for myself. It feels a little bit more luxurious serving the morning brew in a jug rather than straight from the pot! I mostly use it on Sundays, or other days where I can really sit down and enjoy my breakfast for a while.. Now I got one more thing!

D53A2364-001

...

Da jeg var i Oslo sist, gikk jeg forbi en interiørbutikk. Der fikk jeg øye på denne to-go koppen fra Stelton på tilbud til 139,- og jeg synes den var så klassisk og fin at jeg bare måtte ha den. Ofte når jeg lufter hunden på morgenen tenker jeg at det hadde vært digg å ta med seg kaffen ut, og nå kan jeg endelig det uten at den blir kald på 1-2-3. Dessuten er den genial å ta med i bilen på vei til kontoret, eller til å ha morgenkaffen i på vei til trening! Et lite tips fra meg..

// The last time I where in Oslo I passed an interior store, and this cute to-go mug from Stelton really caught my attention. Not only is is classy and pretty, but it’s really practical as well. It’s perfect when I want to bring my coffee to the morning walks with the dog, or simply just in the car on my way to the office.

D53A2338

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “· Eirin tipser ·

 • Hilde
  Hvilken butikk kjøpte du den på? Supert julegavetips?

 • Hanne Intelhus Markegård
  Hvor har du bodd i Nee York når du har vært der? Er Murray Hill et område du er kjent med og kanskje vil anbefale?
  Jeg har så utrolig lyst til å bo i New York et år og oppleve byen og alt den har å by på og er opptatt av at der jeg bor skal det være trygt, lite kriminalitet, ikke så alt for dyrt, kanskje litt grøntområdet men aller viktigst hyggelige folk og naboer:) Har du noen tips til dette? 🙂

  Setter VELDIG pris på svar!:)

  • Jeg er ikke kjent med Murray Hill. Jeg har bodd i alt fra Soho til Upper East Side. Liker disse områdene veldig godt 🙂 Soho er litt mer chill, mens upper er litt mer liv og røre.

 • Susannecasandra
  Denne kaffe koppen var kjempe fin 🙂

 • Susannecasandra
  Hei 🙂 har du link til den Ganni jakka du gikk med på snap i går ?:)

 • Så fin og stilren, og ikke minst er det supersmart og økonomisk! Jeg har en fra Bodum som jeg burde bli flinkere til å bruke igjen, i stede for å kjøpe med en gang jeg kommer på skolen.. 🙂

 • Kristin
  Hei 🙂 Jeg ser at du skriver i kommentarfeltet at du har begynt å bruke label.m shampoo og balsam, men hvor får du tak i de? Jeg finner de ingen sted :O

  • Hei! Mamma selger de i salongen sin, Cathrins Hårdesign. Ellers vet jeg faktisk ikke, men kanskje du kan bestille fra nettsiden til Label. M 🙂

 • kk
  jeg elsker at du deler slike små ideér. Du fokuserer på de små tingene som andre ikke tenker på å tipse om. jeg elsker det! innom her hver eneste dag, og koser meg med hvert et innlegg. har også et spørsmål angående Brooklyn. hvilken rase er det? og forresten har du ikke han lengre, eller deler du bare ikke masse innlegg om han? ser på snapchat at hver gang du er på tur med billy er ikke brooklyn med.

 • Elisa
  Takker utrolig for tipset! Jeg hadde denne koppen en stund men den dryppet veldig mye – bare tenkte du skulle få vite det 😀 Den er ikke så bra i vesken eller noe sånt!

Comments are closed.