D53A2527-001

.. To simply make my mornings a little bit easier

Ved små, enkle og gode rutiner kan man gjøre ting litt enklere for seg selv, og ikke minst spare tid på morgenen. Jeg har noen faste rutiner som for meg er gull verdt, og som ofte er avgjørende for hvordan starten på dagen min blir. De tar meg ikke mer enn 5-10 minutter, men det utgjør en stor forskjell!

// With a little bit of effort you can quickly make life a little bit easier for yourself, and not to mention saving yourself some time in the morning. I myself have some simple routines that I do every single night before I go to sleep. It only takes me 5-10 minutes but still it makes a huge difference!

...

1. I clean up my mess

Jeg liker å ha det konstant ryddig rundt meg, og derfor rydder jeg litt hver eneste dag istedenfor å ta skippertak én gang i uken. Jeg har en liten regel som sier at jeg ikke skal legge meg eller forlate huset uten at det er ryddig. Derfor, på kvelden, går jeg gjennom leiligheten, tar oppvasken, fluffer opp putene, bretter pledd og gjør alt strøkent før jeg legger meg. Da er det alltid deilig å våkne, tre ut i stuen og bare nyte morgenstunden stress-fri!

// I like having a neat and clean home at any time, and therefore I clean a little bit everyday. It has basically turned out to be a habit I don’t even notice while doing. Before I go to bed I do the dishes, fix the pillows, fold the blankets.. You get it! Then, when I wake up, I can just step into the livingroom stress-free.


2. I prepare my coffee machine

Jeg ha kaffe på morgenen (mye for energi, men også for kos), og ingenting er mer befriende enn å kunne stå opp og kun trykke på knappen, så lager kaffen seg selv. Før jeg legger meg fyller jeg vann og kaffe i Moccamasteren, så er det gjort! Jeg lager litt ekstra, så tar jeg en kopp etter trening også.

// I’m addicted to my cup of coffee in the morning, and I always prepare my coffee machine (Moccamaster ♥) before I go to bed. Then I can just push the button when I wake up and voila – it makes itself! I always make an extra cup that I can enjoy after my workout. I’ll just heat it up again!

D53A2515-001

3. I choose gym clothes and an outfit for the next day

I mine øyne er det mye lettere å komme seg på trening på morgenen om treningstøyet ligger brettet og klart fra kvelden før. Og når jeg er tilbake fra trening trenger jeg ikke bruke tid på å planlegge antrekk, for det er allerede jo planlagt. Yaay! Det sparer i hvert fall meg for mye tid og stress.

// In my eyes, it’s much easier to get up and work out if the gym clothes have been put out the night before. I always plan my gym outfit + my daily outfit. When I get back from my session I’ll just jump in the shower and get dressed without stressing about what I should wear for the day.


4. I like to prepare overnight oats. Then my breakfast makes itself!

Overnight oats lager seg selv med kun noen enkle forberedelser. Jeg blander 1/3 av havregryn, melk og yoghurt eller kesam i et glass med lokk før jeg legger meg. Altså, like deler av hver ingrediens. Deretter strør jeg på litt chiafrø, linfrø, friske bær og skrur på lokket. Neste morgen har den laget seg selv!

// Overnight oats simply makes itself through the night without any big effort. Before I go to bed I mix 1/3 of oats, milk and yoghurt (equal parts of each ingredient) and add linseeds, chiaseeds and fresh berries as topping. When I wake up my breakfast is all done! Yes to an easy, healthy start to the day.


5. I schedule my agenda for the next day

Har man en plan går ting litt mer smooth, og selv om jeg ikke alltid følger planen min til punkt og prikke så har jeg i hvert fall en noen lunde oversikt over hva som må gjøres i løpet av dagen. Jeg er superfan av ‘påminnelser’ appen som følger med iPhonen og bruker den til alt fra to-do lister til handleliste.

// If you have a plan your day will most likely turn out to be a little bit smoother than if you didn’t. I like to schedule my agenda before I go to bed in the ‘reminder’ app that you can find originally on the iPhone. I use this app for everything! My to-do lists, grocery shopping list.. It’s a must-have!

Previous Post
Next Post

32 thoughts on “5 things I do before I go to bed

 • Susannecasandra
  Her var det mange bra rutiner 🙂 jeg liker også å planlegge antrekk dagen før 🙂

 • Sandra
  Digger slike lister som dette, ser det er flere av tipsene jeg skulle gjort for å hatt en mer effektiv og avslappende morning:) Hvordan går det med den nye valpen? Netopp fått valp i hus selv, og det har vært mye mer arbeid enn jeg så for meg hehe. Men ser litt forbedringer hver dag, heldigvis:) Ønsker deg en fin dag!

 • May
  Hvordan går det ned valpen om nettene nå? Har han kommet inn i rutinene eller er det fremdeles ut midt på natta? ☺️

  • Hei May. Brooklyn ble dessverre omplassert da det ikke fungerte mellom han og Billy.. Les gjerne kommentarene i forrige innlegg.. <3

  • May
   Utrolig fint gjort av deg! Både for billy og brooklyn! Kan tenke meg at det må gjøre vondt! Brooklyn har det helt sikkert nydelig hos de nye eierene!

   • Takk May. Vi har fulgt tett opp og jeg tror ikke han kunne fått det bedre. Det har virkelig føltes som å adoptere bort et barn, og jeg har vært helt sønderknust. Men det hjelper veldig å vite at han har kommet i et så godt hjem, til et eldre par som kan vie all sin tid til han. De hadde hatt samme type før, og skulle begynne med agility. Varmet hjertet mitt veldig! <3

 • Rikke
  Gode tips til rutiner! 🙂
  Lenge siden vi har sett noe til Brooklyn, ble han og Billy venner?

 • Hanne
  Takk for topp innlegg! Elsker slike lister <3

 • May Lene
  Så gode tips! Sånne rutiner kan jeg helt klart bli bedre på. Er veldig glad i liste-innlegg som dette, men samtidig savner jeg at du er litt mer personlig på bloggen. Da mener jeg ikke at du skal brette ut hele privatlivet ditt her inne (det er forskjell på personlig og privat), men jeg føler på en måte at vi som lesere har mistet litt kontakten med deg de siste månedene. Hverdagsinnleggene dine er blitt litt overfladiske og rutinepreget, og de samme formuleringene går ofte igjen. Det føles mer som å lese et magasin, hvis du skjønner hva jeg mener? Det synes jeg er synd, for i utgangspunktet liker jeg bloggen din veldig godt, og du virker som en skjønn jente som har mye fornuftig å komme med! Håper du ikke tar dette ille opp, jeg ville bare komme med en liten, konstruktiv tilbakemelding 🙂 Gleder meg veldig til å følge deg i tiden framover, med juleforberedelser og tur til New York – det blir spennende. Elsker forresten at du har en egen kategori for vinter og jul! Klem <3

  • Hei May Lene 🙂 Jeg skjønner absolutt hva du mener, og jeg skjønner at mange synes det er dumt at det er mindre personlig og mer magasin-preget, men det er slik jeg ønsker å ha bloggen min nå. Jeg skal likevel prøve å komme med litt mer personlig i ny og ne, selv om at jeg skal innrømme at jeg synes det er vanskelig å vite hva det skal være / hva dere ønsker å lese.. Takk for at du leser bloggen min, håper du finner noe du liker :* Og ja, gleder meg veldig til å dele mer mot juletider! Klem <3

  • Alina
   Enig, skulle også ønske flere personlige innlegg her. Elsker bloggen ellers 🙂

 • Caroline
  Hei du 🙂
  Kjempegode rutiner. Jeg lurer på hvor den toppen/BH-en fra?

 • Sonja
  Hei eirin, Jeg lurte på hvilke produkter du bruker i håret ditt? ser alltid fantastisk ut!! ?

  • Hei Sonja! Jeg bruker Label.M Diamond Dust sjampo og balsam. Ellers bruker jeg Bamboo Anti Frizz Protectant spray før jeg føner det tørt <3

 • Hei Eirin 🙂
  Jeg elsker sånne innlegg som dette, det er så kjekt med enkle tips og triks i hverdagen.
  Vi er alle forskjellige, og det at du velger at bloggen skal være litt magasinaktig passer meg midt i blinken. Det er tydelig at du bruker mye tid på bloggen, og har en plan for den. Jeg syns det da blir variert og alltid like hyggelig å klikke seg inn her. Du inspirerer meg 🙂

  Jeg er nok litt for dårlig til å legge til rette for en enklere morgen, men jeg pleier alltid å «ruffe» huset før leggetid. Det å våkne (eller kom hjem til) et rotete hus er det verste jeg vet.
  Ønsker deg en fin uke 🙂

  • Hei Gina 🙂 Det er kjekt å høre at du liker magasinfølelsen, for det gjør jeg også. Som sakt så endrer man seg jo med tiden, og det er litt mer den retningen jeg ønsker at bloggen min skal gå nå! Koselig at du la igjen en kommentar nå da. Stor klem og ønske om en fin uke <3

 • So good!
  And this picture is so cute and cozy – I absolutely adore it 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

 • Ina-Andrea
  Har du tatt vippeextensions igjen? Hvordan lengde/bøy bruker du? De er så fine 🙂 <3

 • Kjersti
  Må bare si at jeg elsker at bloggen din minner litt om et magasin, for en vet på en måte alltid at her kan en komme for å få inspirasjon og små gleder. Samtidig syns jeg du har blitt MYE flinkere den siste tiden til å være mer personlig, og syns det er blitt en veldig god balanse på bloggen 🙂 Er så klart alltid koselig når du er personlig og deler mer, men syns det er herlig å lese f.eks sånne lister, se på fine bilder og bare få påfyll av litt «overfladiske» gleder også. Det finnes jo haugevis med veldig personlige blogger der ute, så at du velger å gjøre ting på din måte er jo bare kult 🙂

  • Det er så hyggelig å høre Kjersti! Også at du legger merke til at jeg prøver å komme med litt mer personlighet i innleggene. Det setter jeg veldig stor pris på <3 Stor klem :*

 • Tilde
  Må bare rose deg for innsatsen du legger inn i bloggen din! Har fulgt deg i svært lang tid, og du er definitivt en av mine favorittblogger 🙂 Et spørsmål; hvordan tar du bilder rett ovenfra, slik som her? Er det med stativ, eller får du hjelp til å ta dem? Igjen- stå på videre! Du gjør en super jobb.

  • Tusen takk Tilde, det er et kompliment jeg ALDRI kan få nok av 😀 Gjør meg så glad <3 Jeg får hjelp til slike bilder som disse 🙂 Klem!

 • Henrikke
  Hei Eirin! <3
  Handler du bamboo sprayen på nettet? Isåfall, hvilken nettside bestiller du fra?

  • Hei Henrikke 😀 Jeg har kjøpt et lite lager på Ricky’s i New York! Men du finner den i frisørsalonger rundt omkring :* Usikker på hvor du får den på nett!

 • Emely
  Hei Eirin! Ble litt inspirert av kommentarene på dette innlegget og ville bare si at jeg også digger magasinfeelingen! Tror det er nettopp derfor du er favorittbloggeren min 🙂 samtidig synes jeg også du har blitt mer personlig i måten du skriver på, og det er så gøy! Blir så innmari inspirert av bloggen din altså 🙂 stå på!

Comments are closed.