adlinksJungle look-001
White sneakers, headband, watch, beanie, wool coat, boots, grey knit, green knit, jeans, nail polish, facial cream

· I’m all about wool, leather and knit as usual ·

Høstgarderoben må være den mest hyggelige å oppdatere av dem alle, spør du meg. Dette er sesongen for lag på lag, og moten er så lekker! Dessuten elsker jeg alt i ull, skin og strikk – helst alt kombinert sammen. Jeg har samlet 12 ting jeg ønsker meg til høsten, alt fra deilige strikkegensre til en nydelig ullkåpe og røffe boots. Jeg må innrømme at jeg har en liten greie for hodeplagg også om dagen, og både hårbåndet og luen stiller sterkt! Jeg tok også med en fuktighetskrem fra Bare Minerals, nettopp fordi det er så enormt viktig å huske på fukt, fukt, fukt til huden denne kalde sesongen. Det har dere vel kanskje kjent litt på allerede! Jeg har sovet med fuktighetsmaske fra Kiehl’s de siste dagene, og det har gjort susen kjenner jeg. Nå er jeg vel hjemme i Bergen, og det var godt å komme hjem. Så fort jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg krype under dynen å se serie frem til det er natta. Deiliiig, hihi ♥

// The fall wardrobe is definitely the most fun one to update through the year if you ask me. This is the season for layer on layer (I absolutely love iiiit), and the fashion is so gorgeous! I love wool, knit and leather – if possible I combine all three materials in one outfit. I gotta admit I also got a thing for head pieces right now, and both the beanie and the head band in the collage is high on my wishlist. I also included a facial moisturizing cream from Bare Minerals, simply because it’s super important to remember to apply moist to the skin this cold fall and winter season. Take care of it! Enjoy the evening sweeties. Xx

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “12 wanties for fall

 • Marthe
  Har du noen forslag til gode, ordentlig varme, ullkåper – som helst ikke koster skjorta? Over tusenlappen, men under 4k? forventer ikke et helt innlegg,
  men syntes du alltid har så gode tips og går kledd i så mye fint!

 • emily
  Når kommer spørsmålsrunden din?

 • Victoria
  Hei Eirin!
  Så mye fint 🙂
  Når kommer svarene på spørsmålsrunden? 🙂

 • Susannecasandra
  Så mye fint det var her 🙂 elsker også ull:)

 • Emma
  Kan du fortelle litt om dine erfaringer med vippe extensions? Eks. Hvordan det er å sminke seg med det, dusje/vaske seg i ansiktet osv?

  • Det er null stress. Jeg har det fordi det sparer meg for enormt mye tid og stress! Jeg sminker aldri øynene foruten litt solpudder på lokkene, og i dusjen vasker jeg ansiktet helt normalt uten å gnikke meg for mye på vippene 🙂

 • Oda
  Husker du hva plantene du har i de hvite pottene fra Menu heter? 🙂

  • Oi, nei :O Jeg er ingen planteekspert! Ganske overrasket over at jeg har klart å holde dem i live i det hele tatt.. Men kjøpte begge på plantasjen så vis bilde til dem som jobber der? Klem

 • Kristine
  Helt enig med deg! Høsten byr på mange deilige plagg og fin mote.
  Litt utenom innlegget, men jeg lurer på om du kunne tenke deg å dele årets julekjole/-antrekk! Det er jo snart tid for julebord 🙂

 • Margrete
  Så på snapchat at du var og så på juletrær for noen dager siden. I leiligheten min har jeg en takhøyde på nesten 3 meter, og jeg ønsker også å kjøpe et kunstig juletre som er litt høyt. Hvor mye måtte du gi for ditt, og hvor høyt var det du valgte (hvis du endte opp med å kjøpe et riktignok)? Gleder meg forresten til videoen med svar på spørsmålsrunden blir lagt ut 🙂 Jeg har vel ikke gått glipp av den i et tidligere innlegg?

 • V
  Ååh, hver gang du legger ut en kollasj med klær, gråter lommeboken min fordi det er så utrolig mye fint! Du har så utrolig bra stil, Eirin!

  Jeg lurte på om du fortsatt driver med kickboxing? Og isåfall hvordan du liker det? Jeg har lyst til å begynne på det i januar men lurer litt på hvordan det egentlig foregår, om det er mye skader og hvor mye styrke det krever?

  Ha en kjempefin dag<3

  • Det gjør i grunn min også om det hjelper, haha! Nå trener jeg bare kickboksing for treningen sin skyld. Sluttet med graderinger fordi jeg rett og slett synes det ble litt for voldsomt. Jeg ville bare ha en god treningsøkt, ikke nødvendigvis belter 🙂

 • Oda
  Når skal/kan du avsløre det hemmelige prosjektet du har holdt på med i det siste? Er så nysgjerrig ??

 • Åh, som jeg elsker høstmoten!! Jeg håper du får en fin helg, Eirin <3 Klem

 • Lene
  Helt sinnsyke priser jo! 😮

Comments are closed.