Sponsored
D53A2037

· Travel with style ·

Tusen takk for den fantastiske responsen på innlegget jeg delte i går om dette med å være mer tilstede i hverdagen, og ikke glemme å nyte hver og en situasjon. Det er så gøy å skrive til dere når dere blir engasjert! Nå sitter jeg for øyeblikket på flyplassen som en druknet katt etter en hektisk og regnfull morgen på kontoret, og faktisk så kjenner jeg at jeg gleder meg faktisk til å lande i Oslo hvor jeg skal tilbringe det neste døgnet. Når jeg kommer frem i dag har jeg ingen møter på agendaen, men jeg har første møte tidlig i morgen, så da var det like greit å reise ned en dag i forveien. Noe jeg derimot har i dag, er en avtale med min aller beste og godeste morfar. Tilfeldigvis har han også møter i Oslo denne uken, så vi skal spise middag sammen. Iiih ♥

// Thank you so much for your response on yesterday’s post about being more present and enjoying life more. It’s so fun to write when you get so engaged! In this very moment I’m updating you from the airport, and I’m heading to Oslo today. I have two meetings early tomorrow, so I decided to travel a day in advance just to settle and prepare. To my surprise I found out that my sweetest grandpa also have meetings in Oslo this week, so we’re having dinner tonight!

Travel companion-002

♥ ♥

Som dere vet er jeg veldig mye på reisefot, og da er det klart at jeg er svært avhengig av robuste og klassiske kofferter. Frem til i fjor jul kjøpte jeg ny koffert støtt og stadig, fordi de billige jeg alltid hadde gikk så fort i stykker. Da jeg var alene i New York i desember i fjor, bestemte jeg meg for at nå skulle bare jeg investere i en god koffert, uansett hvor kjedelige penger det er. Jeg satte kurs mot Macy’s og kom stolt trillende ut på min første Rimowa koffert. Spørsmålene om hvor den var fra kom fra forbipasserende i hytt og pine, og det skjønner jeg godt, for Rimowa har virkelig de flotteste koffertene!

// As you probably know by now I travel a lot.. Therefore classic suitcases of great quality is a must for me! It wasn’t until a year ago I bought my first quality suitcase from Riwoma at Macy’s in New York, and I absolutely loooved it. Investing in a great suitcase instead of a bunch of crappy ones will really pay off in the long haul! I believe the Rimowa suitcases is the most beautiful ones on the market, and you can see celebrities travelling with them all the time.

D53A2087

Rimowa har nok lagt merke til hvor glad jeg er i dem, for jeg fikk nemlig tilsendt to nye kofferter i to ulike størrelser fra dem for en liten stund siden. De er SÅ fine! Nå har jeg alle størrelsene jeg trenger, til ulike reiser. Den største sorte som jeg kjøpte i New York til lengre reiser/ferier, en som er hakket mindre i nydelig creme til typ weekend reiser, og en svart cabin multiwheel som passer perfekt som håndbagasje når jeg er på dagsturer. Alle er av favorittmodellen, Limbo. Dere finner hele utvalget her! Jeg kommer ikke over den nye, nydelige creme fargen, fy søren ♥ .. Skrives fra hovedstaden, skjønne!

// I guess Rimowa has noticed my love for their brand, because a little while ago they sent me two new Limbo’s in two different sizes. I’m absolutely in love with the creme color, it’s so amazing! And the black one is super classic.. Now I have one suitcase for every occasion (large for longer travels such as vacations, medium for weekend trips, cabin size for day trips).. I think the Limbo model is stunning, and you can view all the models from Rimowa here!

D53A2153

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “My dear travel companion ✈

Comments are closed.