· Remember to turn the video on 1080 hd ·

Song: Sonny Alven – Irregular love

Her er en liten overraskelse til dere, jeg filmet nemlig en del på ferien i Ocean Beach! Det er så deilig å se tilbake på de små snuttene, det bringer tilbake så mange fine minner. Blir nesten litt sentimental jeg, for så hyggelig var det faktisk! Håper ikke det blir så alt for lenge til vi skal tilbake. Hope you love it!

// Here’s a little surprise for you this Sunday afternoon! On our vacation in Ocean Beach we filmed a little bit as well, and I want to share it with you. Looking back at this video kind of make me a little sentimental. We had so much fun! I hope we manage to get back to this place again very soon. Hope you love it!

Previous Post
Next Post

47 thoughts on “Travel Vlog: Ocean Beach

 • Sarah Sophia
  Kan ikke se din VLOG, da den ikke kan vises i Tyskland ?? kan du måske vise lidt mere af den på din snap???

 • Linn Therese
  Kva heiter songen og kven syng den? 🙂

 • Hannah
  Hei! Jeg skal til Gran Canaria i jula ikke langt fra der du var! Lurte på om du kanskje kunne lagd et innlegg om ting man kan gjøre o.l? Gleder meg ekstra mye nå som jeg har lest innleggene dine fra turen, så fantastisk ut!
  Digger bloggen din og leser den daglig, du er superflink;-)
  Klem<3

  • Hei Hannah! Jeg har ikke så mye peiling på GC etter kun 8 dager :O Anbefaler å sjekke ut Instagram og blogger, der får man de morsomme tipsene! Jeg fant for eksempel sanddynene på Instagram ved å søke på #grancanaria 🙂 Klem <3

 • Mina
  Wooow! Utrolig bra video:-) så ut som du hadde det helt fantastisk på ferien!!

 • Utrolig kul video 🙂 Jeg likte sangen i bakgrunnen. Hvilken sang og artist? (Minnet litt om stemmen til Mr. Probz)
  Virker nesten som du flyter på en sky i livet ditt fortiden 😛

  Jeg la ikke merke til de Q-tipsene og bomullspaddene i forrige innlegg. Jeg fokuserte bare på Q og P.
  Jeg så det med eneste gang etterpå du hadde svart meg 🙂

  Smart tenkt. Svarte Q-tips og hvite bomullspadder (black & white) 😉

 • Oda
  Har typen din lappen? I så fall om han har elsker jeg at det er du som kjører! Føler det ofte automatisk er sånn at gutten kjører, hvertfall om det er felles bil/leie bil og ikke kun den ene sin private.

  Utrolig fin video (av et sykt fint sted!),og er alltid gøy med videoer så ja til flere 😀

 • Bell
  Så fin og stemningsfull video:) har du redigert den selv? Fine Gran Canaria, må tilbake dit en dag 🙂 btw; du har flotte ben!! Vet du har nevt flere ganger at dette er et områdedu ikke liker å vise frem, men det kan du trygt gjøre! Wow <3

 • Elisabeth
  Får bare opp at den ikke er tilgjengelig (bruker iPhone)…

 • Sunniva
  Åhh så herlig! <3

 • Sara
  Kom akkurat hjem etter en lang dag ute, og med denne videoen kjente jeg at jeg fikk varmen i meg med en gang. Så deilig det ser ut som dere har hatt det! Det ser ut som du har det bedre enn på lenge Eirin <3

 • Benedicte
  Så gøy 😀 Vi har nettopp bestilt oss en spontantur til Gran Canaria, og drar om 10 dager (!!). Så hvis du har noen tips så har jeg blitt glad 🙂

 • Susannecasandra
  Ser ut som dere koste dere masse, så gøy med film 🙂

 • Silje
  Wow for en fin video! Utrolig god redigering, hvilket program ble brukt? Ser ut som det er lagt mye arbeid i filmen 🙂

 • Cecilie
  Skjønne Eirin! Så utrolig fin video! Fikk skikkelig summervibes av den:-) *tommelopp*

 • så utrolig nydelig video<3

 • Julie
  For en nydelig video! Du stråler virkelig <3

 • Julie
  Glemte å spørre i forrige kommentar, haha, meen. Kan du legge ut bilder av huset som en venn av deg har bygget? Ble helt forelsket når jeg så litt på snapchat, har sååå lyst til å se mere av det om det er mulig 🙂

 • Malin
  Hei Eirin! Så fin og behagelig video, ser ut som du hadde det supert 🙂 Jeg lurte på en ting som ikke har med dette innlegget å gjøre, er mulig du har svart på dette spørsmålet før … Men når du lager disse inspirerende collagene av bilder, som feks til «10 ting jeg vil gjøre i ….», hvor leter du etter bilder? Har du feks en weheartit bruker og/eller pinterest bruker jeg(vi hehe) kan følge deg på? 🙂 Håper du får en fin mandag!

  • Hei Malin! Jeg finner bildene på weheartit! Du kan følge brukeren min der: EirinK 😀 Da får du opp alle bildene jeg lagrer. Klem <3

 • SÅ gøy med videoer!! Tommel opp for mer av dette 😀 Ha en fantastisk uke, fine <3

 • Ååå! Så utrolig fin video! ?? Du er så flink til alt du gjør, du..

 • Hanne
  Hvilket kamera brukte du da du filmet? 🙂 Superfin video!!

 • MB
  Ser nydelig ut! Et lite heads up: Dersom du ikke selv har laget musikken, må du innhente tillatelse for den/de som står bak musikken du bruker, for å kunne legge den på en slik video. Det minste du må gjøre er i alle fall å kreditere de som står bak produksjonen. Dette kan du lese mer om her: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1961-05-12-2/KAPITTEL_7-5 Det beste er å kontakte TONO, for å være på den sikre siden. Det er dessverre mange plateselskaper og artister/produsenter som får musikken sin misbrukt og stjålet, og det kan bli dyrt for deg dersom de skulle gå til angrep! Bare et velmenende tips. Ha en fin uke 🙂

  • Hei! Jeg har spurt Sonde Alvestad som har laget sangen om jeg fikk bruke den, det var helt greit 🙂 Han er kreditert under videoen på YouTube hvor den har blitt lastet opp. Men takk for heads up, det er viktig at du poengterer det!

 • trude
  hvilken str har du i Ganni kjolen på videoen? 🙂 spurt deg tidligere.

 • MB
  Så flott at du ikke tok det ille opp! Og så enestående at du har alt på stell! Det vitner også den generelle bloggingen din om. Du er så flink! Stå på videre!!

 • Lisbeth
  For en herlig video! Ser ut som du hadde en fantastisk tur <3 Du virker så lykkelig, og det unner jeg deg, du er en fantastisk person, mitt store forbilde! Stor klem <3

 • Maxime
  Hey Eirin, I can not watch this video because I live in Germany.. There is something wrong with GEMA 🙁

 • Emely
  Hei Eirin! Så fin film og så bra redigert!! Likte den veldig godt 😀

 • ååh, denne videoen var så herlig <3

Comments are closed.