D53A7775

D53A7840-001

D53A7774

D53A7836

Top: Zara
Watch: Cluse
Sunglasses: Céline
Sandals: Birkenstock
Skirt: Gina Tricot

The prettiest place ever, I want climbing flowers on my house!

Blomster gjør meg alltid like glad, og da vi kjørte forbi dette området dekket i blomster så langt øyet kunne se bortover veien i Gran Canaria, måtte vi bare stoppe bilen. I sommer drømte jeg om å få til klatreroser på husveggen, men jeg tror ideen kom litt for sent. Jeg var faktisk og kikket på Plantasjen to ganger, men sesongen var nesten over for det! Neste år har jeg bestemt meg, jeg skal ha rosa eller røde klatreblomster, og da skal jeg starte tidlig! Ha en fin dag ♥

// Flowers always makes me happy, and when we we’re on our roadtrip in Gran Canaria this area filled with pink flowers caught my attention. I was like ‘pull over!!’ and so we did. It was so beautiful there! This summer I actually wanted to make a wall of flowers outside my home as well, but I got the idea a little to late in the season. These pictures inspired me, so next summer I’m definitely gonna start early and try for either pink or redd climbing flowers. Xx

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “A wall of flowers

 • Susannecasandra
  Så fint antrekk 🙂 ha en fin dag 😉

 • Nydelige bilder! <3

 • Anne
  For et nydelig sted ^^

 • Åsa
  Blomster er alltid yay, og for en nydelig blomstervegg! Håper du får en fin torsdag, du også 🙂

 • Røde klatreblomster mot hvit vegg er så fint!
  Fine, flotte deg. En fryd å følge med på, du gjør et så grundig og gjennomført arbeid 🙂

 • Margrete
  Skal du få deg goldendoodle? Gratulerer!!

  • Jeg våger ikke svare verken ja eller nei etter forrige hendelse med Max før jeg sitter med valpen i fanget, men det kan se sånn ut ja <3 Såå koselig!

  • Margrete
   Så kjekt! <3 Dette er ikke ment som kritikk, kun et spørsmål: Du skrev at du ikke ville forhaste deg med å anskaffe valp etter det som skjedde med Max. Er det ikke å gjøre det å skaffe en allerede? Og så en annen rase i tillegg? Jeg er veldig glad på dine vegne for at du var så heldig og fant en allerede, og du har nok tenkt deg godt om, men ville du ikke ventet til neste kull eller hørt med noen andre som hadde maltipoo, siden det var den blandingen du opprinnelig hadde tenkt?

   • Hei Margrete! Jeg hadde ikke planer om det med det første, men da det dukket opp goldendoodle valper 10 minutter unna hvor jeg bor følte jeg det nesten var skjebnen. (Det har alltid stått mellom dette og maltipoo) De har vært helt umulig å oppdrive, på et punkt vurderte jeg å bo noen uker i London for å hente da vi fant oppdretter der :O Alt er liksom klart hjemme og det har det vært en stund nå, så om jeg får valp snart eller om et halvt år spiller egentlig ingen rolle for meg.. Klem

  • Margrete
   Da forstår jeg det veldig godt! Så heldig du er! Gratulerer igjen 🙂 Håper det går fint denne gangen, og at det blir valp på deg <3 Gleder meg til valpeoppdateringer 😀

 • For noen nydelige bilder!! Du stråler som alltid <3 En fryd å titte innom her – for en jobb du gjør!! 😀

Comments are closed.