D53A6306-001

img_2806.jpg

D53A6212

img_2805.jpg

D53A6211

· The most amazing place to relax and unwind ·

Som jeg nevnte tidligere, så har jeg fremdeles en god håndfull bilder fra ferien og jeg håper dere er ok med det. Det er nesten litt vemodig å se gjennom alle disse bildene, for jeg kunne gjerne vært litt lengre! Det er noe helt spesielt med det å tilbringe dagene på stranden, man får nesten en helt ny glød og energi over seg. Lyden av bølgeskvulp, fredelig stemning, store smil, lekne vibber, sand mellom tærne, solen som varmer på huden, de lette strandplaggene, den klassiske solhatten som skjermer bort de sterkeste strålene.. Selv om det blir fint og koselig med høst, gleder jeg meg allerede til neste tur til varmere strøk som forhåpentligvis ikke blir like lenge til neste gang. Men først, feiring av jul og nyttår i New York om ca. to måneder! Det er virkelig noe å se frem til ♥

// As I mentioned eralier I still god a good bunch of photos left from the vacation. I hope your fine with that! It’s almost a little bit sad going through all the photos and videos, and I wish we could stay another week. But on the other hand it’s great for memories in the future, and I’m already looking forward to get back to Ocean Beach. It’s the perfect place to relax and unwind. The whole atmosphere is so calm and happy, and the feeling of sand between the toes and sun warming the skin is just amazing. Spending the day at the beach certainly gives me a whole new glow and energy! How about you? Xx

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Beach please

 • Susannecasandra
  Det er så fint her , gleder meg til å se flere bilder 🙂
  Ha en fin lørdag videre 🙂

 • Madeleine
  Kan du lage en guide om Gran Canaria? Hva vil du anbefale og ikke anbefale, og hvilke plasser besøkte dere når dere leide bil? 🙂

 • Anja
  Hei!
  For noen herlige bilder☀️ Ønsker meg tilbake til sol og varme selv!
  Forresten, den dressbuksen fra h&m (slackers), er det everyday modellen eller classic?

  Ha en fortsatt fin helg!

 • Ingvild
  Hvem skal du til NY med? 🙂 siden du faktisk skal feire jul der.

 • Silje
  Så fine bilder! Elsker bildene du legger ut 🙂
  Lurte også på hvilken størrelse du har i vinterjakka di fra Fleischer Couture? Skal kjøpe meg selv, men må bestille så jeg er litt usikker på størrelsen 🙂
  Ha en fin søndag!

 • Oda
  Hei Eirin. Jeg bare lurte på hvordan badene var på hotellet du bodde på i Paris? Var det mulig for litt privatliv når du var på toalettet eller? 🙂 vi vurderer å bestille det hotellet til neste uke, men vil ikke bo en plass der man ikke får gå på do i fred om du skjønner 😉

  • Hei Oda! Ja, absolutt. Det var hvite rullegardinger man kunne trekke ned foran glassvinduene 😀 Elsket dette hotellet! Frokosten var også helt nydelig..

Comments are closed.