D53A5724

.. What I truly love about vacations like these

Noe av det beste jeg vet med ferier som denne, er at jeg føler meg veldig stress- og bekymringsfri, samt fresh og naturlig. Her har ikke sminkevesken blitt åpnet en eneste gang, og det eneste jeg tar på meg etter stranden er bodylotion, serum og hudkrem for å nære huden. Likevel føler jeg meg freshere enn noen gang, takket være solkysset hud og d-vitaminer! Ikke minst det enorme vanninntaket i varmen, det gjør virkelig godt for kroppen kjenner jeg.

// Some of the things I love the most about vacations like this one, is that I feel so de-stressed, calm and relaxed. Not to mention naturally fresh! I haven’t opened my makeup bag once since I arrived, and damns it feels good. I believe all the sun, water and d-vitamins makes me feel this way.

D53A57288

...

I kofferten har jeg med meg mange lette antrekk, som dette for eksempel. Kun en enkel hvit t-skjorte, og et svart miniskjørt i myk kvalitet. Skjørtet fant jeg i Paris, og det kan jeg bruke både her og til høsten med strømpebukser. Jeg elsker fasongen på det, smalt rundt hoftene og vidt nede, så nydelig!

// In my suitcase you’ll find a lot of easy and natural outfits like this one for example. I’m only wearing a basic white t-shirt and a black mini skirt in a soft, comfortable material. I bought it in Paris, and I can’t wait to wear it in the fall as well styled with a pair of tights and a knit! I love the shape of it.

D53A5726

Skirt: Zara
Bag: HERE / adlink
Sandals: Steve Madden
Sunnies: Céline
T-shirt: H&M
Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Clean & natural

Comments are closed.