D53A4872

This simple thing makes my life a little bit easier!

D53A4820

· Hello Steam & GO, bye bye ironing ·

I et par måneder nå har jeg gått fra å bruke strykejernet ukentlig (sånn blir det når man har en skjorte-obsession), til omtrent aldri. Jeg synes det er tungvindt å dra frem strykebrettet og jernet hver gang, og begynte derfor å undersøke steamere! Jeg husker da jeg jobbet i klesbutikk – det var så mye bedre å dampe plaggene rynkefri.. Jeg endte opp med denne håndholdte steameren fra Philips, og jeg elsker den! Først og fremst sparer den meg for mye plass, og dessuten er den så liten og nett at den er perfekt å pakke med i kofferten. No more rynkete plagg på reise! Den lille saken kostet meg bare 499,- og jeg kjente at jeg bare måtte anbefale den videre til dere. Har tenkt på det så lenge! Gjett om den blir med meg til Spania. Got some packing to do!

// The last couple of months I’ve gone from ironing every week (yep, it’s hard having a shirt obsession) to like literally never. To me it’s the most boring thing in the world, so I decided to look up steamers. When I used to work in the clothing store I loved using the steamer to leave all the items wrinkle free. It was so easy! After searching around the web i decided to go for the Steam & Go by Philips, and I don’t regret my decision at all. I use it all the time, and it does not only spear my a lot of space, but it’s also genius to bring in the suitcase when traveling. No more wrinkles on my clothes! The steamer is quite cheap too, it only cost around $60. You should try it as well, it’s so easy! I’m definitely packing it with me to Spain. Can’t believe I’m laving tomorrow morning!

D53A4874

Previous Post
Next Post

29 thoughts on “· Eirin tipser ·

Comments are closed.