annonse
D53A1539

.. God morgen fra Stavanger! Gjett om det var deilig å våkne opp hjemme hos mormor og morfar denne lørdagsmorgenen. Kaffen er inntatt, for ikke å glemme en skål med rispuff (spiste det alltid da jeg var liten her) og en god håndfull med bringebær. Om få strakser skal vi en tur inn til Sandnes, slik vi alltid gjør på lørdager. Det blir koselig, spesielt nå som Billy er med! Han nyter tilværelsen her allerede, og blir godt skjemt bort av mormor og morfar, haha!

D53A9498

.. Speaking off being here

Mens jeg befinner meg her i Rogaland, passer vel ingenting bedre enn å minne om et veldig morsomt event som er like rundt hjørnet. 21-23 Oktober er det duket for jente- og shoppinghelg i samarbeid med Norwegian Outlet på Ålgård, en snau halvtime utenfor Stavanger! Er det noen som har vært med på dette tidligere? Her kan du bo blant sanddynene på Solastranden, nyte deilig mat, velvære, morsomme aktiviteter, og en dag med shopping på Norwegian Outlet. Få med deg mor, søster og vennine, og unn dere en fin ordentlig jentehelg. Her er hele opplegget organisert for dere fra start til slutt  ♥

Blue cute top

· Slik blir jentehelgen organisert ·

Buffet lørdag
Trening med Sats Elixia
Moteshow og gavedryss med Kathrine Sørland
Overnatting i dobbeltrom fredag-søndag med frokost
Inngang til velværeavdelingen i Nordsjøbadet Spa med basseng, 
badstuer, kaldtvannskulp og deilige avslapningsområder
Transport til Norwegian Outlet på Ålgård
Shopping på Norwegian Outlet på Ålgård
Morsomme aktiviteter og underholdning
Tre-retters middag fredag
D53A9498

.. Info om pris & påmelding

Kvalitetstid med venninner er ikke alltid like enkelt å skvise inn i en hektisk hverdag, men her får man en fin jenteweekend ferdig organisert. Eller kanskje med mamma som du ikke får tid til å se så ofte? Det er helt opp til deg! Prisen for å delta på Jente- og shoppinghelgen er kun 1990,- per person. For påmelding sender dere enkelt og greit en epost til booking@sola-strandhotel.no eller ringer dem på 51 94 30 00 for å bestille plass. Ønsker dere å undersøke litt mer før dere melder dere på, finner dere alt av info her, samt en video hvor Kathrine Sørland viser dere rundt på Norwegian Outlet. Riktig fin lørdag ♥

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “· Jente- og shoppinghelg ·

Comments are closed.