D53A5915

D53A5927

· Spending the weekend at my grandparents ·

D53A6185

Så fort anledningen byr seg kaster jeg meg på et fly til Stavanger, og slik har det vært i alle år. Her befinner nemlig de to beste skapningene jeg vet om i hele denne store verdenen, og jeg elsker å besøke dem! Jeg snakker selvfølgelig om mine spreke, varme, snille og godhjertede besteforeldre. Denne fredagen pakker jeg kofferten, og til og med Billy blir med på en weekend away. Det skal bli så koselig å senke skuldrene litt, og bare bruke helgen på familie!

// As soon as the opportunity presents itself I jump on a plane to Stavanger, and it has always been like that. Here you’ll find my two favorite persons in the whole wide world. I’m talking about my grandparents! I love love love to visit them. This Friday I’m packing my bags, and even Billy is coming too!

Go-to look

.. I love my weekend away traveller

D53A6250

D53A5920

.. Det jeg gleder meg aller mest til er enkelt og greit å sitte på kjøkkenet og prate med mormor og morfar, dra på café med dem lørdagsmorgen, mimre litt tilbake til da jeg alltid besøkte dem som barn og ikke minst alle sommerferiene våre, gå kveldsturer med Billy, besøke familie, ‘herje’ litt med dem som vi sier så fint (haha) og rett og slett bare være tilstede og nyte hvert minutt. Er det ett sted jeg alltid kan rømme til uansett, så er det hjem til mormor og morfar ♥

// .. What I’m really looking forward to is simply to just sit on the kitchen and chat with my grandparents, go to cafes, reminisce to back when I was a child and always came to visit, not to mention all the summer vacations we’ve spent together, go for evening walks with Billy, visit more family, and of course joking around with them haha.. If there’s one place I can always come to visit and ‘escape’ to no matter what, it’s my grandparents house. I’m so thankful!

D53A5916

Jeans: BikBok
Vest & shirt: Zara
Suitcase: By Malene Birger
Sneakers: Converse
Sunnies: Céline
Previous Post
Next Post

29 thoughts on “I’m outta here ✈

 • Susannecasandra
  Så koselig å besøke mormor og morfar 🙂 du må kose deg kjempe masse å nyte helga 🙂

 • Elisabeth L
  Åhh, dette var så koselig å lese! Du er heldig som fortsatt har dem og muligheten til å besøke dem 🙂 kos deg masse i helgen og nyt hvert eneste øyeblikk <3

 • Karoline
  du som reiser så mye, kan ikke du lage en video med hva du pakker og hvordan? ?

 • Elise
  Kan du legge ut link til vesten? ?

 • Ingrid
  Kos deg masse! Jeg bor selv bare 15 minutter fra besteforeldrene dine, så ta gjerne turen inn til Egersund 🙂 Det er en veldig koselig by!

 • Maria
  Har du Billy i fanget når du tar fly med han? 🙂

  • Skulle gjerne gjort det, men det er kun lov å ha han i kabin om han er i hundeveske under setet foran meg. Men det er ikke så aller verst, jeg stikker hånden inn og klapper han fra avgang til landing 😀

 • Maja
  Besteforeldre <3 Ha en fin helg!

 • annette
  Så flott du er! Ha en fantastisk helg 🙂
  Kan du blogge mer om Billy? Er så kjekt å lese og se bilder
  av han

  • Hei Annette! Jeg kunne gjort det hele tiden, men har prøvd å holde meg litt i selene for å ikke virke som den galne hundemammaen 😀 Hahaha..

 • Kristin
  Hei 🙂 Hvilken shampoo og balsam bruker du, og har du noen anbefalinger når det kommer til frisørshampo? Har prøvd å spørre så mange ganger men får aldri svar, er det noen grunn til at du ikke vil svare på det? 🙂

  • Hei Kristin! Grunnen er enkelt og greit fordi jeg bruker ny type hver gang jeg går tom da jeg er så heldig som har en mamma som er frisør. Får teste nye ting hver gang, og det er veldig gøy! Akkurat NÅ bruker jeg Label.M Diamond Dust som du får kjøpt i diverse frisørsalonger. Helt frelst denne gangen, og skal for første gang spørre etter samme neste gang jeg går tom 😀 Helt fantastiske produkter, og lukter farlig godt.. Ellers er jeg veldig glad i Moroccanoil og REF.

 • Merete
  Hei. Du er så fin. Jeg lurer på den vesten din. Er det den som koster 699,- og heter vest med knute? Kos deg masse i helgen med besteforeldrene dine, klem

 • Celina
  Når er det du får den nye hunden? 🙂

 • Kos deg masse i helgen, fina! Besteforeldre er det beste i hele verden <3

 • Elise
  Det hadde vært veldig fint å kunne få zoome inn på bildene dine, for å kunne se nærmere på detaljer i f.eks. antrekkene dine 🙂 Kos deg i Stavanger!

 • H
  Kan du legge ut link til skjorten? Finner den ikke 🙁

 • Jeg drar ofte til besteforeldrene mine på søndagsmiddag – det er noe av det beste og fineste jeg vet å bruke tiden på! Vi er heldig som har besteforeldre å besøke. Håper helgen har vært helt fantastisk, og god tur hjem når den tid kommer <3

 • Iselin
  Fine Eirin!! Er buksen å få tak i enda?

Comments are closed.