fbpx

· The results of my ‘little’ shopping spree ·

Jeg har tenkt mye på å lage en vlog til dere hvor jeg viser mine høstfavoritter, og i dag kjente jeg at jeg var veldig klar for det ettersom at jeg har anskaffet meg noen favoritter til høsten allerede. Dette er langt ifra en video som tar for seg de plaggene jeg mener man bør ha i garderoben til høsten, men mer en ‘innkjøpsvideo’ som jeg håper dere kan bli inspirert av til neste gang dere er på shopping til høst-garderoben! Jeg må innrømme at jeg gleder meg veldig til høsten kommer ordentlig. Selv om sommeren ikke har vært det store, så lengter jeg etter kjøligere dager hvor jeg kan pakke meg godt inn. Ikke minst når kveldene blir mørkere, og jeg kan kose meg innendørs med chai latte, masse stearinlys, og koselige filmer. Ahh, det er virkelig noe helt magisk med høsten altså! Synes ikke dere? Håper dere liker videoen. Kom gjerne med ideer til tema for neste vlog om dere føler for det! Ha en fin kveld gode dere ♥

59 Responses to Vlog: fall fashion haul

 1. Hej Eirin!
  Jag undrar om du skulle kunna lägga upp inköpsställena till de olika plaggen, tillexempel rosa kappa från, vit tröja från med mera. Har så svårt att förstå norskan i videon och allt var såå fint! 😀

 2. Så utrolig mye fint! Selvom du nå har fått inn så mye kule farger i garderoben, så lurer jeg på om du kunne vist oss noen kule helsorte antrekk? Jeg har en jobb hvor antrekket må være kun i sort fra topp til bunn, og trenger litt inspirasjon til noen nye antrekk! Har trålet pinterest for ideer, men mye av det er for stivpyntet :/

 3. Fantastisk video!!!! Fortsett med mange flere 😀 Du er stor inspirasjon for meg når det gjelder klesstil, så denne var midt i blinken 🙂 Klem

 4. Dette var kjempe gøy 🙂 elsker alle innkjøpene dine 🙂
  Håper på en video nr 2:)
  Ha en fin kveld videre

 5. Herregud du er jo så herlig! Så ekte og søt 🙂 Kjempegøy med slike videoer, fortsett med det! Forresten, hva har du på leppene? Veldig fin farge

 6. Utrolig koselig video 🙂 Artig å se innkjøpene dine på denne måten! Tommel opp 🙂 Masse masse fint forresten, man blir jo veldig inspirert til å shoppe litt høstklær.. Ha en fin kveld, skjønne!

 7. Du er så flott og inspirerende! Men hadde vært fint dersom du kunne lukket igjen vinduet til neste film. Det ble litt mye støy i lyden så var vanskelig å høre hva du sa av og til, og deet er litt kjipt ettersom at du sier så mye inspirerende 😀

 8. Sååå mye fint! Keep the vloging up! Fikk lyst på ny kåpe jeg og nå, hoho!
  Men kanskje du kunne lukket vinduet neste gang? Er kjekt med byliv, men jeg slet litt med å høre hva du sa :*

 9. Hei Eirin. Så mye fine klær?Jeg hadde hvertfall syntes det var veldig interresant om du lagde en “what’s on my iphone” video. Et annet forslag er å lage en hårvideo, feks. 3 ulike hårfrisyrer når du har dårlig tid.

 10. Såå gøy med en slik video! Håper på mange flere videoer? Du er så skjønn! Å klærne var sinnsykt fine. Ønsker meg ALT kjenner jeg,haha??

 11. Misforstå meg rett, men er det selve blogg yrket som gjør at du har råd til så masse fine klær? Eller er mye av det sponset? Jeg er grønn av sjalusi, vi kan godt bytte klesskap, hehe<3 du er så inspirerende!!!

 12. Wow for en gøy video. Og for noen nydelige kåper! Kan jeg spørre hvor mye du betalte for den svarte kåpen? ❤️
  Klem

 13. Å gøy video! Hva kostet de kjolene fra bik bok? Finner den ikke på nettbutikken, men de har de kanskje bare i butikk?

 14. Hei!

  Kjempefin og inspirerendes video 🙂 du har virkelig god stil! Fikk lyst på alt sammen.

  Jeg lurer på en ting.. Ser du har skrevet før at daybeden er kjøpt hos Drømmehjem. Det kan virke som at Kristina Andersen også har kjøpt sin der, og hun skriver at hun er veldig misfornøyd med kvaliteten og at den trekker til seg alt mulig… Har du merket noe til dette? Synes den er utrolig fin og det var digg å endelig finne en til over halve prisen av Slettvoll sin daybed, så jeg håper virkelig du er fornøyd ?

 15. SÅ gøy med video! Jeg leser bloggen din hver dag, men kommenterer sjelden. Men denne falt i smak altså! Litt inspirasjon er aldri dumt 🙂 keep up the good work! 🙂

 16. Elsker sånn type video, det må du gjerne fortsette med <3 Hadde likt å få en oversikt over pris også.
  Hadde vært gøy å se "en dag med Eirin", sminke, "hva har jeg i vesken min", "Favorittapper på ihponen", kanskje en hvor du lager mat? Du inspirerer virkelig hver dag, Eirin, fortsett med å være deg selv <3

 17. Denne videoen falt i smak, og jeg gleder meg til å se hvordan du bruker dressen din 🙂 Ser frem til neste videosnutt, dette er så gøy!

 18. Ææh, dette er en film jeg knapt kan se på haha, føler min egen garderobe er gammel og maltraktert i forhold. SÅ mye fint og alt er så veldig deg! Skulle gjerne våget å gå i de samme tingene, men det blir litt for formelt og pyntet for meg og min hverdag som student. Og for dyrt, ikke minst. Men skiittt kjempemasse fint, du er heldig og har bra stil! Fin video, gleder meg til neste fra deg 🙂

 19. Fantastisk inspirerende video?? elsker stilen din! Og tommel opp for flere sånna type videoer ?
  Men hvor var den sorte buksa med stripebe fra??? elsket den??
  God september dag vidre??

 20. Var et par ting til også jeg lurte på om du får annleding til å svare?

  Hvilken str tok du i de dressene?
  Er usikker på buksene om jeg burde gå en str opp? Er som regel 38 men noen bukser har jeg 40 i.

  Også den klokka på armen din??
  Hvor er den fra?
  Er det herreklokke?? Drit kul ivertfall??

  • Jeg gikk opp fra 36 til 38 fordi jeg synes dressen er finere når den ikke ser ut som pølseskinn, haha 😀 Ser litt mer casual ut da! Klokken er ikke herreklokke, men den er veldig maskulin. Elsker den!

 21. Så fin video, har den sennepsgule kjolen selv! Men hvorfor viste du ikke frem den hvite kjolen som henger på stativet? Sminken din var forresten super fin i denne videoen, keep up the good work 🙂

 22. Hei! Jeg har egentlig veldig lyst til å se dine favorittplagg i klesskapet ditt. Har lyst til å fornye garderoben litt, men hadde vært fint med litt inspirasjon!

 23. Fant buksa??✌️?Wihi så kul!! Meen nå lurte jeg da på hvilken str du har? ?Satt så fint på deg✌️✌

 24. Såå mange fine plagg!! Ønsker meg skjørtet og den hvite strikken fra Samsøe Samsøe, men finner ikke noe sted på nett :O Du har ikke tilfeldigvis link? Klem!

 25. Så mye fint! Jeg vil gjerne se flere slike videoer – håper du fortsetter å lage flere utover høsten 🙂

 26. Skikkelig bra video! Dette må du gjøre oftere! 😀 Kan du kanskje lage en med de klærne fra cubus du viste på snap her om dagen óg? 🙂

 27. Ville bare legge igjen en kommentar på at jeg digget denne videoen! Elsket at du også viste/sa hvordan man kunne style de ulike plaggene.. Hadde vært veldig gøy om du hadde lagd en typ lik video bare at du viser tips til styling av klær, som du har skrevet i boken din, med alle basic klær og hvordan de kan styles på forskjellige måter! 🙂

 28. Er litt sein ute med å kommentere, men ville bare si at denne videoen var veldig inspirerende! Så mye fint :):)

Follow @ Instagram