D53A3807 (1)

Høsten sniker seg sakte men sikkert på kjenner jeg, og jeg gleder meg (tro det eller ei) til å dra på kontoret om morgenene igjen. Spesielt når jeg har en Nespressomaskin stående som ønsker meg god morgen når jeg kommer! Jeg har en (u)vane med å kjøpe med meg en stor latte fra cafeen nedi gaten, mens maskinen bruker jeg som oftest til å lage te. I dag vil jeg tipse dere om en jeg liker veldig, veldig godt om dagen – Nicolas Vahé med Coconut & Passion.

// I can feel the autumn sneaking up, and believe it or not I really look forward to going back to the office and dive into my ‘everyday life’ again. It’s always nice to get to the office in the mornings, especially when I have my Nespresso machine wishing me good morning. I have this (bad) habit always buying latte from the coffee shop down the street, and I rather make tea with my machine. Today I want to tip you about my favorite – Nicolas Vahé Coconut & Passion.

D53A1592

D53A3754

· The little tea corner ·

Untitled-Export

Spalten kjøres i gang for fullt, med små tips og anbefalinger på tirsdager. Her kommer jeg til å tipse om alt fra mindre ting til større ting, og reglene er at ingenting er feil! For det er akkurat det jeg elsker å gjøre i hverdagen – plukke opp små tips og triks som noen kanskje tenker ikke betyr så mye, men som personlig gir meg noe og løfter humøret. Jeg har alltid hatt en greie for de små tingene i hverdagen, som for mange kanskje er ubetydelige. That’s me!

// I’m gonna do this ‘Eirin Tipser’ column every Tuesday from now, and for you who don’t know I basically will give you tips and recommendations about things I like. The fun part is that’s there’s no rules, it can really be anything! Like today, just a package of my favorite tea. For some of you it might seem a little, but personally I’ve always been into the little things in life that lifts up my mood and brightens up my days. Call it silly, but that’s just me!

D53A3800 (1)

D53A1708

...

Denne tirsdagen står litt av hvert på agendaen. Det er definitivt godt å være tilbake til ‘hverdagen’ igjen! Så fort jeg har fått gjort litt dataarbeid på kontoret bæret det avgårde til regnskapsfører, og deretter står en 90 minutters yogaøkt for tur. Jeg gleder meg til å være tilbake og svette ut sommerens festligheter! Føler meg som et nytt menneske etter hver time, jeg. Ønsker dere en strålende tirsdag, lykke til alle som er tilbake i jobb og skole etter ferien. You rock ♥

// This Tuesday there’s a lot on my agenda, but I honestly love being back to life and routines. As soon as I finish my computer work this morning I’m heading to my accountant. After that I’m heading to a Yoga class and I barely can’t wait to sweat out all the junk from my summer vacation. Haha! No but seriously, I always feel like a new person after class. I love love love Bikram Yoga! You should try it if you haven’t. Good luck to everyone back at work and school! Xx

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “· Eirin tipser ·

Comments are closed.