D53A0555

D53A0578-001  D53A0540

· Metallic nails that will rock your world ·

Denne uken vil jeg tipse dere om en av mine favorittneglelakker om dagen, nemlig Dior Metal Montagne #803. Vanligvis foretrekker jeg neglene mine lakkert i en naturlig og ren farge, eller lett nude. Men nå om dagen har jeg fått skikkelig dilla på metalliske farger, og denne fra Dior er ikke bare superfresh – men den holder lenge! Jeg kjøpte min hos Kicks, og den setter virkelig prikken over i’en når man ellers ikke bruker så mye tilbehør til antrekket. Ha en fin dag!

// This week I want to tips you guys about one of my favorite nail polishes, Dior Metal Montagne #803. Usually I prefer my nails in a clean natural color, or in basic nude. Now a days I got this obsession for metallic colors for a change! This one from Dior isn’t only super fresh, but it also lasts for while which is a super plus. And if your like me and don’t use a lot of accessories to your outfits – this gives the perfect little touch! Have a great day. Xx

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “· Eirin tipser ·

 • Åh, den så lekker ut! Det er alltid gøy å leke litt med forskjellige farger på neglene, selvom jeg som oftest ender opp med rent, naturlig og nude jeg også 🙂

 • Silje
  Hei Eirin! Jeg bare lurte på en ting angående din skolegang i NYC. Anbefaler du å reise med Gateway? Evt hvorfor, hvorfor ikke?

 • Susannecasandra
  Denne så veldig fin ut 🙂 ha en fin kveld 🙂

 • Therese
  Hei Eirin
  Helt supert med tips elsker å få inspirasjon og «tips». Tenkte å tipse deg om et håndkle til håret som du får kjøpt på kid, trur du ville like det. Jeg elsker det og syntes det er supert etter man har dusjet så slipper man å bruke hånkler som er for små eller for store ?syntes det var vært å gi deg et lite tips om det hvertfall om du ikke viste om det ?

Comments are closed.