D53A3196

D53A3217

D53A3225

D53A3201

· It’s like a deodorant for your feet ·

Forrige uke var jeg innom Bianco og sikret meg to nye, fine skopar til sommeren. Jeg kjøpte også med meg nyheten deres Foot Silky Fresh, og etter en gangs bruk var jeg sikker på hva neste innlegg med ‘Eirin tipser’ skulle ta for seg. Herrefred så deilig, jeg bruker produktet hele tiden! Smelly sommersko er herved historie, eller treningssko for den saks skyld. Sprayen virker som en oppfriskende deodorant på beina, og gjør at de holder seg tørre og silkemyke i opp til 24 timer. Om sommeren hender det ofte at jeg dropper sokkene, som for eksempel i dette nye paret over! De kan jeg faktisk ikke bruke sokker i, uten at det ser stygt ut. Da er sprayen perfekt å bruke, og den er også antibakteriell. Den lille saken lukter vanvittig godt, og koster ikke mer enn 85,- ♥

Last week I stopped by Bianco and bought two new pair of shoes for the summer. I also bought this amazing product that works like a deodorant for the feets! Smelly feets and sweaty shoes is now history. Just spray it directly on your feet, and it will last up to 24 hours. They’re left silky smooth, good smelling, superdry and hey – it’s also antibacterial! I bought it at Bianco for only 85 kr. Go get it and do both yourself and your shoes a favor! Xx

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “· Eirin tipser ·

 • Susannecasandra
  Gud får noen tøffe sko:)
  Denne sprayen høres helt fantastisk ut 🙂
  Ha en fin kveld 🙂

 • Vilde
  Hei Eirin:) Gikk forbi deg og Cath i stad nedover Karl Johan rett etter at dere hadde stoppet for å ta bilder med noen jenter. Jeg var på vei hjem fra jobb fordi jeg er syk, men kunne ikke unngå å smile når jeg så dere. Dere var så søte, og virket som om dere hadde det veldig fint dere i mellom. Et fint vennskap rett og slett:) Håper dere koser dere resten av dagen, jeg sitter på toget nå og skal bare legge meg rett ut når jeg kommer hjem. Typisk i dette nydelige været.
  Klem fra Vilde:)

 • Andrea
  Må testes!:)

  Men du, dronning av anvendelge kvalitetsplagg og vakre basics: hvor er t-shirts’ene du har vist deg i på snap de siste dagene fra? Skulle gjerne hatt noen selv og dine såg veldig fine ut:)

 • Madelen
  Hei Eirin! Jeg har så lyst til å kjøpe den sorte pelsjakken (saueskinn) fra Mango som du også har! Jeg lurer på hvordan du syns den er i størrelsen? Var det stor forskjell mellom S og M? Også lurer jeg på om det går an å lukke den?

  Håper du får en fin dag 🙂

 • Du og disse tipsene dine! Love them all 🙂 Håper torsdagen din blir like fin som deg! Stor klem

 • Mia Marie
  Hei Eirin! 🙂
  Du nevner jo støtt og stadig at du har faste programmer du ser på tv gjennom helgen.. Lurte på om du kunne laget et innlegg med dine favoritter hvor du nevner både kanal og klokkeslett? 🙂 Jeg ender alltid opp med å bla gjennom alle kanaler, og vipps så er alle programmene jeg kunne sett, startet og allerede komt en halvtime inn.. Ikke så gøy haha. Du er super inspirerende blogger, en av mine favoritter! STÅ PÅ

 • Marit
  Så genialt med en slags deo for føttene!
  Synd den er antibaktriell… det er jo kjempedumt. http://forskning.no/bakterier-hygiene-sykdommer/2008/02/risikabel-antibakteriell-sape

Comments are closed.